
Ο Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε ενημέρωση για την κατάσταση των τριών τραυματιών του δυστυχήματος της Τιμισοάρα
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να μεταφερθούν την Πέμπτη (29/1) οι δύο από τους τρεις τραυματίες του φονικού δυστυχήματος στη Ρουμανία, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Υπενθυμίζεται πώς αύριο (29/1) Πέμπτη θα γίνει και η μεταφορά των επτά σορών των οπαδών του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους στους δρόμους της Ρουμανίας.
Διαβάστε επίσης: «Ανοίξτε την οροφή»- Τι έγινε με τον Μεντιλίμπαρ και τους ανθρώπους του Άγιαξ
Ωστόσο, διαφορετική είναι η εξέλιξη για τον τρίτο τραυματία. Μετά τη νέα μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε επιπλοκή, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η άμεση εισαγωγή του στο χειρουργείο.
Ως εκ τούτου, θα παραμείνει μέχρι νεοτέρας στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα και αύριο (29/1) και μένει να δούμε τι θα δείξουν οι αυριανές εξετάσεις.
Αναλυτικά η ενημέρωση για την κατάσταση των τραυματιών:
«Εμείς με το ΕΚΑΒ ήμασταν και είμαστε έτοιμοι να πάμε αύριο να παραλάβουμε και τους τρεις τραυματίες οπαδούς του ΠΑΟΚ από το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία. Εν τούτοις πριν λίγο οι Ρουμάνοι ιατροί σε νέα μαγνητική που διενήργησαν διεπίστωσαν κάποια επιπλοκή και αποφάσισαν να τον χειρουργήσουν άμεσα.
Έτσι εμείς αύριο θα παραλάβουμε κανονικά τους δύο και θα περιμένουμε την εξέλιξη της υγείας του τρίτου για να τον φέρουμε πίσω στην Πατρίδα μας. Το Υπουργείο Υγείας και εγώ προσωπικά είμαστε συνεχώς σε επαφή με τις Ρουμανικές Αρχές για τις λεπτομέρειες».



















