Ακροδεξιά συστράτευση Σαλβίνι- Λεπέν ενόψει ευρωεκλογών

Ακροδεξιά συστράτευση Σαλβίνι- Λεπέν ενόψει ευρωεκλογών

Νέες αντιμεταναστευτικές και αντιευρωπαϊκές δηλώσεις από τον Ιταλό υπουργό Εσωτερικών και την επικεφαλής του γαλλικού Εθνικού Συναγερμού μετά από συνάντησή τους στη Ρώμη.

Ρεσιτάλ αντιευρωπαϊσμού του αντιπροέδρου της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργού Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι και προέδρου του γαλλικού Εθνικού Συναγερμού Μαρίν Λε Πεν στη Ρώμη, με τους δύο να συζητούν για συστράτευση ενόψει ευρωεκλογών.

«Η άγρια παγκοσμιοποίηση είναι σε βάρος της Ευρώπης», ανέφερε η Μαρίν Λε Πεν μετά την συνάντηση που είχε στην έδρα του δεξιού συνδικάτου Ugl με τον Σαλβίνι.

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στην κρίση στην ευρωπαϊκή οικονομία λέγοντας πως «oι γιατρoί έδωσαν το ίδιο φάρμακο επί πέντε χρόνια. Πρέπει, λοιπόν, να αλλάξουμε γιατρό ή φάρμακο». «Οι εχθροί της Ευρώπης είναι ο Γιούνκερ και ο Μοσκοβισί. Αυτοί προκαλούν φόβο και εργασιακή ανασφάλεια», συμπλήρωσε.

Ο Ματέο Σαλβίνι είπε επίσης ότι «κάθε χώρα της Ένωσης πρέπει να εφαρμόζει την δική της οικονομική πολιτική. Όσοι μιλούν για κόστος δανεισμού πρέπει να ξέρουν ότι η Ιταλία δεν θα ξεπουλήσει τις επιχειρήσεις της, ούτε με τις επιθέσεις του σπρεντ» πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ