
Ο Κώστας Παπαδόπουλος αρνείται τις κατηγορίες περί εγκλεισμού του ανηλίκου στο πορτπαγκάζ, επικαλούμενος τις συνεχείς κλοπές στην επιχείρησή του.
Από την πρώτη στιγμή που το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας, ο Κώστας Παπαδόπουλος αρνείται κατηγορηματικά το κατηγορητήριο και αποκρούει τις πράξεις που του αποδίδονται. Ο ίδιος εστιάζει την υπερασπιστική του γραμμή στο γεγονός ότι το κατάστημά του είχε γίνει επανειλημμένα στόχος εισβολών από μια συγκεκριμένη ομάδα νεαρών ατόμων μέσα σε ένα εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, γεγονός που του είχε προκαλέσει έντονη αναστάτωση και αίσθημα ανασφάλειας.
Κατά την έξοδό του από τη δικαστική αίθουσα, συνοδευόμενος από τους νομικούς του συμβούλους, ο κατηγορούμενος θέλησε να περιγράψει στους δημοσιογράφους το δικό του χρονικό για το πώς ακριβώς εξελίχθηκε η καταδίωξη και το συμβάν στους γύρω δρόμους, επιμένοντας πως οι χειρισμοί του δεν εμπεριείχαν τη βία που του καταλογίζεται.
Διαβάστε επίσης: Πότε θα αποκαλυφθεί το λάβαρο για το τέταρτο ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού
Στον αντίποδα, η πλευρά του ανήλικου θύματος παρουσιάζει μια εκ διαμέτρου αντίθετη και ιδιαίτερα σκληρή εκδοχή για τα γεγονότα εκείνης της ημέρας. Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του 14χρονου χαρακτηρίζει εντελώς ανυπόστατους και προσχηματικούς τους ισχυρισμούς του επιχειρηματία, δίνοντας έμφαση στη σοβαρότητα του τραυματισμού του παιδιού. Σε δηλώσεις που παραχώρησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο δικηγόρος του ανήλικου αγοριού, Γιώργος Κριεμάδης, ήταν καταπέλτης για τη συμπεριφορά του κατηγορουμένου.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κριεμάδης έξω από το δικαστήριο ανέφερε: «Το δικαστήριο αναβλήθηκε με αίτημα του κατηγορούμενου και πήγε για τον Φεβρουάριο του 2027. Είναι αδιανόητο ότι ένας θηριώδης άντρας έπιασε το παιδί και το γρονθοκόπησε τόσο άσχημα. Οι ισχυρισμοί του είναι παιδαριώδεις, ότι δήθεν έπεσε και σκόνταψε μόνο του το παιδί. Τα τραύματα που έχει δε δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση από πτώση. Επιπλέον, ο ίδιος ο κατηγορούμενος στην κατάθεσή του λέει ξεκάθαρα ότι δεν είναι καν σίγουρος αν ο δικός μου εντολέας είναι αυτός που πήγε να του κλέψει αντικείμενα μέσα από το μαγαζί του. Μιλάει για μια παρέα παιδιών, που ένας μόνο μπήκε μέσα στο κατάστημα, ενώ οι υπόλοιποι ήταν έξω και περιφέρονταν στην πλατεία… Το πιο τραγικό είναι ότι, αφού έκανε ό,τι έκανε, αντί να τον πάρει και να τον βοηθήσει που αιμορραγούσε, τον έβαλε στο πορτπαγκάζ του αυτοκινήτου, ήρθε το ΕΚΑΒ στο σημείο, πήγε στο νοσοκομείο. Έχει κάνει πάνω από 10 ράμματα στο κεφάλι. Η κατάσταση του είναι τραγική, είναι στο κρεβάτι με ζαλάδες και οι γονείς του ακολουθούν τις οδηγίες των γιατρών που είναι πάρα πολύ επιφυλακτικοί λόγω της σφοδρότητας των χτυπημάτων».
πηγή: athensmagazine.gr



















