Παραίτηση Κοτζιά και αιχμές μέσω Twitter

Παραίτηση Κοτζιά και αιχμές μέσω Twitter

«Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν οτι είμαι σπόρος», έγραψε στο λογαριασμό του ο κ. Κοτζιάς χρησιμοποιώντας στίχους του Ντίνου Χριστιανόπουλου

Την παραίτησή του υπέβαλε στον πρωθυπουργό ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Αιτία της παραίτησης φέρεται να είναι η ενδοκυβερνητική «κόντρα» με τον Πάνο Καμμένο και οι ίσες αποστάσεις που κράτησε ο Αλέξης Τσίπρας, με τον κ. Κοτζιά να θεωρεί ότι το Μέγαρο Μαξίμου τον άφησε ακάλυπτο στην αντιπαράθεσή του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σε παρέμβασή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος κάλεσε όσους δυσφορούν με την κυβερνητική πορεία «να κατέβουν από το τρένο».

Ακολούθησε αιχμηρό σχόλιο του Νίκου Κοτζιά, λίγη ώρα μετά την παραίτησή του από τη θέση το υπουργού Εξωτερικών.

«Έρχεται η στιγμή, λέει ο ποιητής, να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών έκαναν στο χθεσινό υπουργικό τις επιλογές του και κατόπιν εγώ τις δικές μου. Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν οτι είμαι σπόρος», έγραψε στο Twitter χρησιμοποιώντας στίχους του Ντίνου Χριστιανόπουλου.

Ακολούθησε διαρροή από πρόσωπα του περιβάλλοντος του κ. Κοτζιά περί πρωτοβουλίας του παραιτηθέντος υπουργού προκειμένου να σχηματιστεί κοινοβουλευτική πλειοψηφία, που θα ψηφίσει νόμο, με τον οποίο η Βουλή θα αποκτήσει την αρμοδιότητα να ελέγχει τα ονομαζόμενα «μυστικά κονδύλια» όλων των υπουργείων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ