Νίκος Οικονομόπουλος: Αναβάλει την αποψινή συναυλία του μετά την είδηση θανάτου του Μαζωνάκη (pics)

Νίκος Οικονομόπουλος: Αναβάλει την αποψινή συναυλία του μετά την είδηση θανάτου του Μαζωνάκη (pics)

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Γιώργος Μαζωνάκης διατηρούσαν στενή φιλία.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε προγραμματίσει συναυλία απόψε στο θέατρο Πέτρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας. Συγκλονισμένος μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη πήρε την απόφαση να αναβάλει την εκδήλωση.

Η ανακοίνωση του Νίκου Οικονομόπουλου

Η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου μεταφέρεται για την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος χθες το βράδυ (9/9) μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μέσα από αυτή, εξήγησε ότι, όπως πολλοί άλλοι, βρίσκεται και εκείνος σε βαρύ πένθος. «Με βαριά καρδιά σας ενημερώνω πως η αυριανή μου συναυλία στο Θέατρο Πέτρας αναβάλλεται, για την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.

Ο αιφνίδιος χαμός του αγαπημένου μου φίλου και συναδέλφου, Γιώργου Μαζωνάκη, μας βρίσκει όλους σε βαθύ πένθος. Σας ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση, γνωρίζοντας πόσο περιμένατε αυτή τη βραδιά. Τα εισιτήρια σας παραμένουν έγκυρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θοδωρής Φέρρης: Αναβάλει τη συναυλία του στη Λάρισα

Λίγο αργότερα και ο Θοδωρής Φέρρης ανακοίνωσε και εκείνος την αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας του στη Λάρισα, με την οποία θα ολοκληρώνονταν η φετινή sold out καλοκαιρινή περιοδεία του μετά τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ