ΗΠΑ: Περισσότεροι από 7.000 στρατιώτες έως το τέλος του Σαββατοκύριακου στα σύνορα με το Μεξικό

ΗΠΑ: Περισσότεροι από 7.000 στρατιώτες έως το τέλος του Σαββατοκύριακου στα σύνορα με το Μεξικό

Η Βόρεια Διοίκηση του αμερικανικού στρατού (Northcom) επιβλέπει την επιχείρηση, που ονομάζεται «Πιστός Πατριώτης».

Περισσότεροι από 7.000 Αμερικανοί στρατιώτες θα φτάσουν «έως το τέλος του Σαββατοκύριακου» σε πολιτείες που συνορεύουν με το Μεξικό (την Καλιφόρνια, την Αριζόνα και το Τέξας), δύο ημέρες πριν από τις κάλπες της 6ης Νοεμβρίου κι ενώ το θέμα της μετανάστευσης βρίσκεται στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας.

Η Βόρεια Διοίκηση του αμερικανικού στρατού (Northcom) επιβλέπει την επιχείρηση, που ονομάζεται «Πιστός Πατριώτης» και στοχεύει να εμποδίσει τους μετανάστες από χώρες της Κεντρικής Αμερικής που κατευθύνονται στις ΗΠΑ για να ζητήσουν άσυλο.

Οι ενισχύσεις θα λάβουν αρχικά θέσεις στις βασικές στρατιωτικές βάσεις των πολιτειών που αφορά η επιχείρηση, κυρίως στην αεροπορική βάση Ντέιβις-Μόνθαν της Αριζόνα, τις ναυτικές βάσεις του Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια και Κόρπους Κρίστι του Τέξας και τη βάση του σώματος των Πεζοναυτών στο Καμπ Πέντλετον στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με αξιωματικό του Πενταγώνου, 1.000 στρατιώτες έφθασαν σήμερα στο Μακάλεν του Τέξας, έναν από τους βασικότερους συνοριακούς σταθμούς με το Μεξικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ