Τουλάχιστον 12 νεκροί σε ένοπλη επίθεση σε μπαρ της Καλιφόρνια

Τουλάχιστον 12 νεκροί σε ένοπλη επίθεση σε μπαρ της Καλιφόρνια

Νεκρός έπεσε και ο δράστης.

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένοπλος άνοιξε πυρ σε μπαρ στο Θάουζαντ Οουκς, στη νότια Καλιφόρνια. Νεκρός και ο δράστης. Πρόκειται για τον 28χρονο Ίαν Ντέιβιντ Λονγκ, ο οποίος ήταν πρώην πεζοναύτης και γνωστός στις αρχές.

Οι πυροβολισμοί άρχισαν περίπου στις 11.30 το βράδυ της Τετάρτης (τοπική ώρα). Αναφορές κάνουν λόγο για δεκάδες πυροβολισμούς – ίσως και 30 – ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ενδεχομένως έπεσε νεκρός και ο δράστης.

Το Borderline Bar & Grill, όπου σημειώθηκε η επίθεση είναι μπαρ το οποίο διοργανώνει θεματικές βραδιές με κάντρι, σάλσα και σουίνγκ. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, η Τετάρτη ήταν βραδιά «College Country».

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ένα σκηνικό πανικού, ενώ σύμφωνα με αναφορές ο δράστης χρησιμοποίησε, εκτός από όπλο, και βόμβες καπνού.

Το μπαρ βρίσκεται κοντά στο California Lutheran University και είναι δημοφιλές μέρος για τους φοιτητές. Την ώρα της επίθεσης εκτιμάται ότι μέσα στο μαγαζί βρίσκονταν περίπου 200 άνθρωποι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ