Νέα κυβίστηση Καμμένου : Καταψηφίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά συνεχίζουμε…

Την απόφαση να καταψηφίσουν οι ΑΝΕΛ τη Συμφωνία των Πρεσπών και την απόσυρση των υπουργών από την κυβέρνηση επανέλαβε ο Πάνος Καμμένος, αλλά αυτή τη φορά δεν ξεκαθάρισε αν θα προκαλέσει και την πτώση της.

Νέα κυβίστηση Καμμένου : Καταψηφίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά συνεχίζουμε… | to10.gr

Την απόφαση να καταψηφίσουν οι ΑΝΕΛ τη Συμφωνία των Πρεσπών όποτε και αν έρθει στη Βουλή, και την απόσυρση των Υπουργών από την κυβέρνηση επανέλαβε ο Πάνος Καμμένος αποφεύγοντας όμως αυτή τη φορά να δηλώσει πως θα προκαλέσει και την πτώση της

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος, δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών όποτε και αν έρθει, αλλά σημείωσε πως δεν επιθυμεί να χρεωθεί το κόμμα του την πτώση της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι θα αποσύρει τους υπουργούς του από την Κυβέρνηση με την καταψήφιση της συμφωνίας αλλά εν αντιθέσει με άλλες φορές σημείωσε απλά ένα «και μετά συνεχίζουμε» χωρίς να διευκρινίσει κάτι περισσότερο.

Οι ως άνω αναφορές του Π. Καμμένου έρχονται μια ημέρα μετά τη δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας θα καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ρίξει την κυβέρνηση.

Κατά τη συνεδρίαση ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιχείρησε να στείλει εσωκομματικό μήνυμα λέγοντας ότι δεν τίθεται θέμα κοινών ψηφοδελτίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, εν τούτοις απέφυγε να θέσει θέμα για βουλευτές που έχουν δηλώσεις πως θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών, όπως ο Θ. Παπαχριστόπουλος.

Από τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ απουσίαζαν η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά αλλά και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο