Νεκροί, αγνοούμενοι και χιλιάδες σπίτια καμένα στην Καλιφόρνια

Νεκροί, αγνοούμενοι και χιλιάδες σπίτια καμένα στην Καλιφόρνια

Τρία μεγάλα πύρινα μέτωπα μαίνονται στην Καλιφόρνια, με τις φλόγες να εξαπλώνονται ραγδαία, αναγκάζοντας τις Αρχές να προχωρήσουν στην εκκένωση 75.000 κατοικιών

Σε πύρινο κλοιό παραμένει η Καλιφόρνια καθώς μαίνονται ανεξέλεγκτα τα μέτωπα της φωτιάς που έχει κάνει στάχτη δεκάδες σπίτια, ενώ τουλάχιστον εννέα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Οδηγοί εγκλωβίστηκαν και απανθρακώθηκαν στα οχήματά τους στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν από τις φλόγες, ενώ 35 άνθρωποι αγνοούνται.

Την ίδια ώρα, περισσότερα από 6.700 σπίτια και επιχειρήσεις έχουν καταστραφεί από το πέρασμα της πυρκαγιάς που συνεχίζει να κατακαίει εκτάσεις περίπου 145χλμ βόρεια του Σακραμέντο.

Τρία μεγάλα πύρινα μέτωπα μαίνονται στην Καλιφόρνια, με τις φλόγες να εξαπλώνονται ραγδαία, αναγκάζοντας τις Αρχές να προχωρήσουν στην εκκένωση 75.000 κατοικιών.

Η εντολή για την εθελούσια απομάκρυνση των κατοίκων από 75.000 σπίτια εκδόθηκε υπό την απειλή της φωτιάς Γούλσεϊ, που έχει εξαπλωθεί σε περιοχές του Θάουζαντ Όουκς στην κομητεία Βεντούρα, βορειοδυτικά του Λος Άντζελες.

Η πυρκαγιά Γούλσεϊ κατακαίει περιοχές και της κομητείας του Λος Άντζελες, όπου εκδόθηκαν επίσης εντολές εκκένωσης για την περιοχή νότια του αυτοκινητόδρομου 101, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία του Λος Άντζελες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ