Καταδικάζει ο ΔΣΑ την απόπειρα κατά Ντογιάκου

«Παρόμοιες ενέργειες, που επιχειρούν να εκφοβίσουν τους λειτουργούς της Θέμιδος, βρίσκουν απέναντί τους το σύνολο του νομικού κόσμου», αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Βερβεσός.


Καταδικάζει ο ΔΣΑ την απόπειρα κατά Ντογιάκου | to10.gr

Την απόπειρα τρομοκρατικής ενέργειας σε βάρος του εισαγγελικού λειτουργού Ισίδωρου Ντογιάκου καταδικάζει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός.

«Παρόμοιες ενέργειες, που επιχειρούν να εκφοβίσουν τους λειτουργούς της Θέμιδος, βρίσκουν απέναντί τους το σύνολο του νομικού κόσμου. Οι φορείς της Δικαιοσύνης -δικαστές και δικηγόροι- δεν τρομοκρατούνται από τέτοιες άνανδρες επιθέσεις, που μόνο στόχο έχουν να αποδομήσουν το κύρος της Δικαιοσύνης και να επηρεάσουν την απονομή της.

Δύο «μεταγραφές» παίζουν στο ΣΕΦ με την Ζαλγκίρις

Όποια κι αν είναι τα σχέδια και οι επιδιώξεις όσων εξυφαίνουν και υλοποιούν τέτοιου είδους ενέργειες δεν πρόκειται να αποτελέσουν τροχοπέδη στην απονομή της Δικαιοσύνης από τους συλλειτουργούς της», αναφέρει ο κ. Βερβεσός και καταλήγει:

«Οι αστυνομικές αρχές οφείλουν να εντείνουν τις προσπάθειές τους και αφ’ ενός να διαλευκάνουν άμεσα την υπόθεση για να αποδοθούν οι κατά νόμο ευθύνες, αφ’ ετέρου δε να λάβουν τα αναγκαία μέτρα για να προληφθούν αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο