Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλο

Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλο

Με αυτά τα δεδομένα τα αίτια θανάτου του Κωστόπουλου παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου, που έχασε τη ζωή του τον Σεπτέμβριο, σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια, μετά τη δημοσιοποίηση των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν εντοπίστηκε ίχνος ναρκωτικών ουσιών.

Τα σχετικά έγγραφα δημοσιεύει το popaganda.gr. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων του 33χρονου Ζακ, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες).

Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Οι ιστολογικές εξετάσεις εν τω μεταξύ δεν δίνουν σαφή εικόνα για τα αίτια θανάτου του Ζακ, ο οποίος κατέληξε αφότου βρέθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο, δέχτηκε κλωτσιές στο κεφάλι και στη συνέχεια φάνηκε να καταρρέει σε τραπέζια κοντινού εστιατορίου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων ο 32χρονος είχε κάποια προβλήματα στην καρδιά και στους πνεύμονες, τα οποία ωστόσο δεν φαίνονται επαρκή ώστε να οδηγήσουν στον θάνατό του.

Με αυτά τα δεδομένα τα αίτια θανάτου του Κωστόπουλου παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα συνταχθεί το τελικό ιατροδικαστικό πόρισμα, το οποίο και θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ