Υπόθεση Κασόγκι: Για «θλιβερό ατύχημα» κάνει ξανά λόγο το Ριάντ

Υπόθεση Κασόγκι: Για «θλιβερό ατύχημα» κάνει ξανά λόγο το Ριάντ

Η Σαουδική Αραβία επιμένει ότι δεν ευθύνεται για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

«Η Σαουδική Αραβία κηρύχθηκε ένοχη, χωρίς οι άνθρωποι να αναζητήσουν αποδείξεις, χωρίς να γνωρίζουν τα πραγματικά δεδομένα», δηλώνει ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας Αλ Τζουμπέιρ μιλώντας στο CNBC, ενώ οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Έχουμε δει διαρροές στα μέσα από την Τουρκία και κρατικά ελεγχόμενες οντότητες του Κατάρ, που είναι δυσφημιστικές για το βασίλειο και βλέπουμε πολλές ευθείες κατηγορίες κατά του βασιλείου των Σαούντ, αλλά δεν είναι αληθείς» υποστήριξε.

Χαρακτήρισε εκ νέου «θλιβερό ατύχημα» τη δολοφονία του δημοσιογράφου και δεσμεύθηκε ότι οι υπεύθυνοι θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Όπως είπε η έρευνα των σαουδαραβικών αρχών συνεχίζεται και το βασίλειο θα ήθελε περισσότερη συνεργασία με την Τουρκία. «Έχουμε ζητήσει από την Τουρκία να παράσχει αποδείξεις και περιμένουμε ακόμη για αυτές» τόνισε.

«Κάθε Σαουδάραβας είναι σοκαρισμένος και εξοργισμένος από αυτό το έγκλημα» είπε και επέμεινε ότι δεν δόθηκε καμία σχετική εντολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ