ΜΑΤ και δακρυγόνα για τους πλειστηριασμούς

ΜΑΤ και δακρυγόνα για τους πλειστηριασμούς

Σοβαρά επεισόδια έγιναν σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όταν τα ΜΑΤ επιτέθηκαν, κάνοντας μάλιστα και χρήση δακρυγόνων σε πολίτες και συλλογικότητες που διαμαρτύρονταν κατά των πλειστηριασμών.  Υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ο τέως δήμαρχος Καισαριανής Θ. Μπαρτζώκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Είχε προηγηθεί η χτεσινή επεισοδιακή Γενική Συνέλευση του Συμβολαιογράφων της Αττικής που πήραν απόφαση αναστολής […]

Σοβαρά επεισόδια έγιναν σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όταν τα ΜΑΤ επιτέθηκαν, κάνοντας μάλιστα και χρήση δακρυγόνων σε πολίτες και συλλογικότητες που διαμαρτύρονταν κατά των πλειστηριασμών.  Υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ο τέως δήμαρχος Καισαριανής Θ. Μπαρτζώκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Είχε προηγηθεί η χτεσινή επεισοδιακή Γενική Συνέλευση του Συμβολαιογράφων της Αττικής που πήραν απόφαση αναστολής της αποχής τους από τους πλειστηριασμούς γεγονός που σήμανε και την εκκίνηση της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Nikos Libertas / SOOC

Nikos Libertas / SOOC

Σε κινητοποίηση στο Ειρηνοδικείο καλούσαν σήμερα κινήματα και πρωτοβουλίες κατά των πλειστηριασμών, ενώ παρουσία είχαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και του ΠΑΜΕ. Οι συγκεντρωμένοι κατήγγειλαν την κυβερνητική πολιτική και υποστήριξαν ότι ανοίγει ο δρόμος για τους μαζικούς πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών.

Υπενθυμίζεται ότι η μαζική επανεκκίνηση των πλειστηριασμών αποτελεί δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης μπροστά στην τρίτη αξιολόγηση.

Επεισόδια έγιναν και στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ