Ρόδος: Βρέθηκε το σίδερο με το οποίο χτύπησαν την 21χρονη φοιτήτρια

Ρόδος: Βρέθηκε το σίδερο με το οποίο χτύπησαν την 21χρονη φοιτήτρια

Οι έρευνες των αρχών στο σπίτι, το μοιραίο όχημα αλλά και την θαλάσσια περιοχή στην οποία βρέθηκε η σορός της κοπέλας αναμένεται να βοηθήσουν το έργο των ανακριτικών αρχών.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό όσο το δυνατόν περισσότερων στοιχείων που να ρίχνουν φως στον τρόπο με το οποίο έχασε τη ζωή της η 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη.

Η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα με την απολογία του 19χρονου βρέθηκε με τους δύο άνδρες στο εξοχικό σπίτι του ενός στη Λίνδο, και επειδή αρνήθηκε την σεξουαλική συνεύρεση με τον 21χρονο Ροδίτη δέχθηκε από εκείνον χτυπήματα στο κεφάλι με ένα σίδερο. Στη συνέχεια, και ενώ ακόμα ήταν ζωντανή, την πέταξαν στα βράχια με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Οι έρευνες των αρχών στο σπίτι, το μοιραίο όχημα αλλά και την θαλάσσια περιοχή στην οποία βρέθηκε η σορός της κοπέλας αναμένεται να βοηθήσουν το έργο των ανακριτικών αρχών.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr το απόγευμα της Τετάρτης και μετά από την αναλυτική κατάθεση του 19χρονου οι ερευνητές βρήκαν με την συνδρομή των δυτών του λιμενικού σώματος τα προσωπικά αντικείμενα της 21χρονης.

Τα ρούχα που φορούσε πλην του εσωρούχου της αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να της επιφέρουν τραύμα το πρόσωπο στην εξοχικό κατοικία, βρέθηκαν κοντά στο σημείο στο οποίο εντοπίστηκε η σορός της κοπέλας.

Οι ερευνητές έχουν στην κυριολεξία σαρώσει την εξοχική κατοικία για να συλλέξουν ευρήματα από αίμα και βιολογικό υλικό ως και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λαπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε επίπεδο ελέγχου του υπολογιστή της θα επιχειρηθεί από τους ίδιους ερευνητές να ξεκλειδώσουν τον λογαριασμό της στο Facebook και πολύ πιθανότατα και ακόμη έναν λογαριασμό της στην εφαρμογή Tinder που φέρεται από καταθέσεις να χρησιμοποιούσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ