Στήριξη Β. Κορκίδη σε Γ. Μώραλη και Β. Μαρινάκη

Στήριξη Β. Κορκίδη σε Γ. Μώραλη και Β. Μαρινάκη

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς εξέφρασε τη στήριξη του στον Γιάννη Μώραλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τη στήριξη του στον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη εξέφρασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Βασίλης Κορκίδης.

Όπως είπε χρειάζεται να πλαισιωθεί ο δήμαρχος και με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που δεν είχε την πολυτέλεια να επιλέξει την προηγούμενη φορά και από τη στιγμή που έχει κάνει μια τετραετία, να δώσουμε στον Γιάννη Μώραλη τη δυνατότητα να κάνει μια δεύτερη τετραετία.

Ο κ. Κορκίδης εκφράστηκε με θετικά λόγια για τον δήμαρχο Πειραιά λέγοντας μεταξύ άλλων πως έχει τη γνώση, ξέρει τις δυσκολίες και καλό είναι στα δημοτικά πράγματα να μένουν οι παρατάξεις απ έξω ενώ αναφερόμενος στη πόλη είπε ότι τα επόμενα 2 χρόνια θα αρχίσει να παίρνει μια καλύτερη μορφή, να είναι πιο ανθρώπινη πόλη. Ταυτόχρονα αναπτύσσεται το λιμάνι και παράλληλα θα μπορέσει να αξιοποιήσει ο Δήμος την ΟΧΕ με κονδύλια πάνω από 80.000.000 ευρώ.

Σημείωσε επίσης πως σε αυτή την τετραετία, που ήταν πάρα πολύ δύσκολη, με εργοτάξια, με τα έργα του τραμ, έγιναν έργα που είχαν να γίνουν 40 χρόνια στον Πειραιά και παράλληλα έγιναν σημαντικές προσπάθειες με χορηγίες και δωρεές της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να γίνει πιο ανθρώπινη πόλη, να είναι πιο προσβάσιμος ο Πειραιάς.

Σχολιάζοντας την ανάρτηση υποψηφίου δημάρχου ο κ. Κορκίδης είπε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει καμία επιχειρηματική σχέση με τον Πειραιά ή το λιμάνι. Και πρόσθεσε ότι οι επιχειρήσεις του είναι εκτός Ελλάδος και τα πλοία του ταξιδεύουν σε όλες τις θάλασσες του κόσμου.

Υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι αυτό που κάνει το κάνει από αγάπη για τον Πειραιά και σας το λέω εγώ που δεν στηρίχθηκα από την πλευρά Μαρινάκη. Τόνισε ακόμη ότι το να εκφράζει απόψεις ο καθένας πρέπει και να τις τεκμηριώνει και είναι υπεύθυνος γι αυτά που λέει. «Θεωρώ ότι δεν πρέπει να αδικούμε κάποιους ανθρώπους και ένας από αυτούς είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης».

Εν τω μεταξύ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Γιάννης Μώραλης ερωτηθείς για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Πειραιά είπε ότι ο Δήμος επιχειρεί με σεμνότητα, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού και χωρίς πολλές δαπάνες, να δημιουργήσει γιορτινή ατμόσφαιρα στον Πειραιά.

Στη συνέχεια μίλησε για την υποστήριξη της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, σημειώνοντας πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια τα περισσότερα που γίνονται στην πόλη, είναι δωρεά της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός, ειδικά τα τελευταία χρόνια, επιτελεί σημαντικό έργο στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στα χριστουγεννιάτικα πάρκα με παιχνίδια για παιδιά, τα οποία βρίσκονται στην πλατεία μπροστά από το Ναυτικό Μουσείο στη Μαρίνα Ζέας, στην πλατεία Κανάρη, στην πλατεία Παύλου Μελά στα Μανιάτικα και στην πλατεία Δωδεκανήσου στα Καμίνια, τονίζοντας: «Δεν θέλουμε να γίνονται όλες οι εκδηλώσεις στο κέντρο του Πειραιά, γι΄ αυτό και διοργανώνουμε Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες σε γειτονιές της πόλης μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ