Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Γύρισε ο Παράσχος και στο Περιστέρι ετοιμάζονται για να υποδεχθούν το... 2006
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ερντογάν: Δε δεχόμαστε μαθήματα για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Αναφερόμενος στα «κίτρινα γιλέκα» ανέφερε ότι όσοι ισχυρίζονται ότι υποστήριζαν τα ανθρώπινα δικαιώματα στη διάρκεια των διαδηλώσεων στο πάρκο Γκεζί, τώρα είναι «τυφλοί, κωφοί και μουγγοί»

Ερντογάν: Δε δεχόμαστε μαθήματα για τα ανθρώπινα δικαιώματα | to10.gr

«Κανείς δεν μπορεί να δώσει μαθήματα στην Τουρκία για τα ανθρώπινα δικαιώματα» τόνισε ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα του είναι τόπος όπου δεν υπάρχουν προβλήματα δημοκρατίας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας σε εκδήλωση με αφορμή την 70ή επέτειο από την υιοθέτηση της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο Ερντογάν δήλωσε πως η στάση εναντίον της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος το 2016 και η «αδελφοσύνη» που δείχνει η Άγκυρα για εκατομμύρια πρόσφυγες αρκούν για να δείξουν τη δημοκρατία της Τουρκίας στον υπόλοιπο κόσμο.

Αναφερόμενος στις διαδηλώσεις των «κίτρινων γιλέκων» στο Παρίσι και τις συγκρίσεις με τις ταραχές του 2013 στην Τουρκία, ανέφερε ότι όσοι ισχυρίζονται ότι υποστήριζαν τα ανθρώπινα δικαιώματα, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στο πάρκο Γκεζί στην Κωνσταντινούπολη, τώρα είναι «τυφλοί, κωφοί και μουγγοί» για τα όσα γίνονται στη Γαλλία.

«Εσείς πυροδοτήσατε τη φωτιά κατά τη διάρκεια των διαμαρτυριών του Γκεζί γιατί εδώ ήταν Τουρκία. Ας μεταδώσετε και τις ταραχές στη Γαλλία», δήλωσε ο Ερντογάν, καλώντας τον κόσμο να μεταδίδει οπτικοακουστικά τις διαδηλώσεις του Παρισιού.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από