Πολάκης κατά Γεωργιάδη: «Ακροδεξιό γκρουπούσκουλο, αν σε πυροβολήσουν εγώ θα φταίω»

Πολάκης κατά Γεωργιάδη: «Ακροδεξιό γκρουπούσκουλο, αν σε πυροβολήσουν εγώ θα φταίω»

Προκλητική ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, συνεχίζει την κόντρα του με τον βουλευτή της ΝΔ.

Συνεχίζεται αμείωτος ο πόλεμος μεταξύ Αδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη.

Με μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, και με αφορμή η δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ «αν αύριο με πυροβολήσουν τρομοκράτες, δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας;», συνεχίζει να προκαλεί.
Ο Παύλος Πολάκης ξεκινά την ανάρτησή του αποκαλώντας τον Άδων Γεωργιάδη «ακροδεξιό γκρουπούσκουλο» και προσθέτει: «αν σε πυροβολήσουν εγώ θα φταίω».

«Εγώ σε έχω αναφέρει πολύ περισσότερες φορές από τον Τσίπρα και έχω πάει κάτι χιλιάδες έγγραφα στους εισαγγελείς για τα έργα και τις ημέρες σου», γράφει ο Παύλος Πολάκης και κλείνει την ανάρτησή του με ένα υστερόγραφο: «μάλλον έχεις κόψει αλυσίδα πλέον».

Το βράδυ της Τρίτης (18.12.2018) κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στο κανάλι Kontra και με αφορμή την βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΙ, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως… ψάχνει αφορμές να τον αναφέρει στις ανακοινώσεις του και γι’ αυτό «αν αύριο, εμένα, με πυροβολήσουν, τρομοκράτες, δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας;».

«Αν κάνετε μια αναζήτηση στη Google και δείτε τις τελευταίες 40 ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν όλες αναφορά σε εμένα, είναι σχεδόν αστείο. Για πράγματα που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, πετάνε κι έναν Άδων Γεωργιάδη. Χθες (σ.σ. προχθες), ας πούμε, θέλουν να επιτεθούν στον Αλαφούζο και λένε: «όπως οι ανοησίες που λέει ο φίλος του κ. Γεωργιάδη, Άρης Πορτοσάλτε. Τσακώνονται ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλαφούζο και πρέπει να βρει τον τρόπο ο Τσίπρας να βάλει σε κάποιο σημείο τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ωραία, κάθε μέρα λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Άδωνις ακροδεξιά, ο Άδωνις το ένα, ο Άδωνις το άλλο. Αν αύριο, εμένα, με πυροβολήσουν, τρομοκράτες, δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας; Ποιος θα έχει, η Άνω Ραχούλα;», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ