Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης είναι τυφλωμένος από το πάθος για εξουσία

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης είναι τυφλωμένος από το πάθος για εξουσία

Κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αγχώνεται για το πότε θα γίνουν οι εκλογές, τις οποίες άλλωστε ζητά διαρκώς εδώ και τρία χρόνια».

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι τυφλωμένος από το πάθος του για την εξουσία» δηλώνουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου κατηγορώντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι «αδυνατεί να παρακολουθήσει την αναβάθμιση του ρόλου της Ελλάδας, τόσο στην Ανατολική Μεσόγειο όσο και στα Βαλκάνια».

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αγχώνεται για το πότε θα γίνουν οι εκλογές, τις οποίες άλλωστε ζητά διαρκώς εδώ και τρία χρόνια», τη στιγμή που -όπως σημειώνουν- «η κυβέρνηση ανοίγει ιστορικούς δρόμους με τον EastMed και με τη Συμφωνία των Πρεσπών».

«Να δούμε, όμως τώρα, που στο Σύνταγμα της ΠΓΔΜ επιβεβαιώνεται ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν καθορίζει εθνότητα, τι άλλο ψέμα θα σκαρφιστεί για να την καταψηφίσει», καταλήγουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε πως «βλέπει» ως απώτατο όριο εκλογών τον Μάιο, τονίζοντας πως «σημασία έχει να φύγει αυτή η κυβέρνηση το ταχύτερο δυνατόν και μακάρι αυτό να συμβεί πριν από τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ