Εξερράγη μηχανισμός έξω από εκκλησία στο Κολωνάκι – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Εξερράγη μηχανισμός έξω από εκκλησία στο Κολωνάκι – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από αστυνομικούς.

Έκρηξη σημειώθηκε έξω εκκλησία στο Κολωνάκι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι οποίες για την ώρα είναι συγκεχυμένες , ένας νεοκόρος βρήκε ένα ύποπτο δέμα – αντικείμενο έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι επί τους οδού Σκουφά και αφού το μετέφερε λίγο πιο πέρα, φέρεται να ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μετά από λίγα λεπτά, η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικούς. Λίγο αργότερα ένας από τους αστυνομικούς που έφτασε στο σημείο, φαίνεται πως την ώρα που πλησίαζε προς το ύποπτο δέμα, τραυματίστηκε λόγω της έκρηξης που σημειώθηκε. Κάτοικος της περιοχής μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι είδε τον αστυνομικό να έχει τραυματιστεί ελαφρά στα χέρια ενώ ο αστυνομικός έχει μεταφερθεί στο 401 νοσοκομείο.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί ενώ ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε μεταλλικό κουτί. Παραμένει άγνωστο αν υπήρξε κάποιο προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Ο γενικής γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Νίκος Ρήγας μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι είναι αδιευκρίνιστες οι συνθήκες της έκρηξης ενώ και ο ίδιος επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του αστυνομικού.

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος υποστήριξε ότι ο αστυνομικός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει τραυματιστεί στα χέρια και στο πρόσωπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ