Θεοδωράκης: Τέσσερις από τους έξι βουλευτές που δηλώνουν ότι θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης κρύβονται

Θεοδωράκης: Τέσσερις από τους έξι βουλευτές που δηλώνουν ότι θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης κρύβονται

Το Ποτάμι επιμένει ότι αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει με εκλογές και γι'αυτό σήμερα καταψηφίζει», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Μια ψήφος εμπιστοσύνης δίνει λευκή επιταγή για συνέχιση της πολιτικής της κυβέρνησης, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στη βουλή κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Όπως είπε οι τέσσερις από τους έξι βουλευτές που δηλώνουν ότι θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση κρύβονται και αρνούνται να εξηγήσουν το γιατί.

Είπε επίσης ότι ψήφος εμπιστοσύνης σημαίνει οπωσδήποτε και θετική ψήφο για τις Πρέσπες. «Αντιθέτως θετική ψήφος για τις Πρέσπες δεν σημαίνει ψήφος εμπιστοσύνης. Είναι κάτι που έχει ξεκαθαρίσει το Ποτάμι», συμπλήρωσε.

Ο κ. Θεοδωράκης κάλεσε κάθε βουλευτή της νέας πλειοψηφίας να ξεκαθαρίσει σήμερα τι θα κάνει. «Εκτός αν έχουν σκοπό να παραμείνουν ντεμέκ Μακεδονομάχοι, με υπουργικά κοστούμια και φορέματα», πρόσθεσε.

«Προτείνω να δεσμευτούμε ότι δεν μπορεί κάποιος να εντάσσεται σε μια κοινοβουλευτική ομάδα ενώ έχει εκλεγεί με μιαν άλλη», ανέφερε και σημείωσε ότι  περιμένει απάντηση από τους Γεννηματά, Μητσοτάκη και Τσίπρα, στον οποίο καταλόγισε ότι «κρατάει την κυβέρνησή του και με βουλευτές που έχουν δοθεί από τον κ. Καμμένο με υποσχετική».

«Οι αποστασίες των ημερών έκαναν ακόμα πιο τοξική την ατμόσφαιρα. Η κυβέρνηση νόμιζε ότι θα διαλύσει την αντιπολίτευση και η αντιπολίτευση οχυρώθηκε στις κομματικές της γραμμές», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Πρέπει να γράψουμε νέες σελίδες. Ο ελληνικός λαός πρέπει να κληθεί σύντομα να αποφασίσει . Το Ποτάμι επιμένει ότι θέλει την Ελλάδα αλλιώς, επιμένει ότι αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει με εκλογές και γι’αυτό σήμερα καταψηφίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ