Παραιτήθηκε από τους ΑΝΕΛ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Παραιτήθηκε από τους ΑΝΕΛ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Στην επιστολή παραίτησής της αφήνει αιχμές για τον Πάνο Καμμένο.

Την παραίτησή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες υπέβαλε η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Με επιστολή της προς τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, του γνωστοποιεί ότι από σήμερα παύει να αποτελεί μέλος του κόμματος.

«Η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας, την πορεία της κυβέρνησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως αυτή έναντι συναδέλφων και εμού, δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο. Οι δρόμοι μας στην πολιτική χωρίζουν, διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους πολίτες, αλλά πρωτίστως τη συνείδησή μας. Καλή μεν η φιλία, φιλτάτη δε η αλήθεια. Ιδίως, όταν αφορά στο μέλλον των συμπολιτών μας, στο συμφέρον της Ελλάδας και στην ατομική πολιτική ευθύνη, όπως ο καθένας από εμάς την αντιλαμβάνεται, την οποία οφείλουμε να αναλαμβάνουμε», αναφέρει.

Η Μαρίνα Χρυσβελώνη ευχαριστεί τον Πάνο Καμμένο για την έως τώρα κοινή πολιτική συμπόρευση και συνεργασία, καθώς και για τις φορές που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ της πρότεινε την ανάληψη συγκεκριμένων πολιτικών καθηκόντων, λέγοντας πως η ίδια κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί, «για το όφελος της κοινωνίας και της πατρίδας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ