ΕΣΗΕΑ για Πολάκη: Οι ύβρεις και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί δεν είναι ανεκτοί

ΕΣΗΕΑ για Πολάκη: Οι ύβρεις και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί δεν είναι ανεκτοί

Χθες Τετάρτη, ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά δημοσιογράφων.

Οι ύβρεις και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, δεν είναι ανεκτοί ούτε από τους συναδέλφους, ούτε από το Σωματείο, διαμηνύει η ΕΣΗΕΑ με αφορμή τα σχόλια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατά μέσων ενημέρωσης.

Με ανακοίνωσή του, το δ.σ. της ΕΣΗΕΑ «καταγγέλλει για άλλη μια φορά, τη συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη έναντι συναδέλφων δημοσιογράφων που είχαν την …”ατυχή”… ιδέα να του θέσουν ερωτήσεις για θέματα της δικής του αρμοδιότητας».

«Φαίνεται ότι ο κύριος υπουργός επιθυμεί μόνο ερωτήσεις a la carte και όχι δημοσιογραφικές και αν κάποιος συνάδελφος του υποβάλει μια μη αρεστή ερώτηση θα βρεθεί αντιμέτωπος με ύβρεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς», σημειώνει η ΕΣΗΕΑ.

Επαναλαμβάνει ότι η ελεύθερη άσκηση της δημοσιογραφίας είναι θεμέλιο της δημοκρατίας, καθώς και ότι ο μόνος τρόπος άσκησης της δημοσιογραφίας είναι με την αναζήτηση της αλήθειας, μέσω ερωτήσεων, όπως τις αντιλαμβάνεται ο κάθε δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τετάρτη, στα εγκαίνια της μονάδας βραχείας νοσηλείας του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, ο κ. Πολάκης δεν θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την υπόθεση των τίτλων σπουδών του πρώην διοικητή του νοσοκομείου Νίκαιας.

Έκανε επίσης λόγο για «τσόλια», ενώ ερωτηθείς από δημοσιογράφο για τον θάνατο δύο παιδιών στο νοσοκομείο Λαμίας, διερωτήθηκε: ««Γιατί θα απολογηθώ εγώ σε εσένα; Τι είσαι για να σου απολογηθώ;».

«Όλοι σας και μόνος μου, σας έχω…», είπε ο Παύλος Πολάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ