Καλεσμένος και ο Σλούκας στο δείπνο Τσίπρα – Ερντογάν (pic)

Καλεσμένος και ο Σλούκας στο δείπνο Τσίπρα – Ερντογάν (pic)

Το επίσημο δείπνο του Αλέξη Τσίπρα με τον Ταγίπ Ερντογάν θα έχει και μια αθλητική πινελιά από την Ελλάδα, καθώς το «παρών» θα δώσει και ο Κώστας Σλούκας.

Σε μια κίνηση με συμβολικό χαρακτήρα ο Κώστας Σλούκας προσκλήθηκε στο δείπνο που θα παραθέσει ο Ταγίπ Ερντογάν στον Αλέξη Τσίπρα στην Αγκυρα, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Ελληνα Πρωθυπουργού στην Τουρκία.

Ο διεθνής Έλληνας καλαθοσφαιριστής αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς και διακεκριμένους παίκτες της Φενέρμπαχτσε ενώ πρόπερσι στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Ετσι προσκλήθηκε στο δείπνο των δύο Πρωθυπουργών, με τον 29χρονο γκαρντ να μοιράζεται μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το γεγονός. Οπως βλέπετε κι εσείς, ο Σλούκας ντυμένος με κοστούμι, έχοντας στο πέτο του το σήμα του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης.

Να σημειώσουμε οτι η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στο Λευκό Παλάτι, μετά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ταγίπ Ερντογάν και τις δηλώσεις τους στον Τύπο.

Εξάλλου, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, προσκεκλημένοι στο δείπνο είναι  και οι ποδοσφαιριστές, Κώστας Μήτρογλου και Γιώργος Τζαβέλλας. Ο πρώτος μεταγράφηκε πρόσφατα στη Γαλατασαράι και ο δεύτερος αγωνίζεται στην Αλάνιασπορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ