Πολάκης: Ουδέποτε απείλησα ή ηχογράφησα τον Γιάννη Στουρνάρα

Πολάκης: Ουδέποτε απείλησα ή ηχογράφησα τον Γιάννη Στουρνάρα

«Τι είναι ο Στουρνάρας; Ο πάπας της Ρώμης και δεν μπορούμε να του μιλήσουμε;», είπε ο Παύλος Πολάκης.

«Ουδέποτε απείλησα και ουδέποτε ηχογράφησα τον Γιάννη Στουρνάρα», δήλωσε στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Πάυλος Πολάκης, σημειώνοντας πως δεν έχει κάτι να κρύψει.

Για την προκαταρκτική έρευνα που αφορά τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, ο Παύλος Πολάκης τόνισε πως «αν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει ηχογράφηση θα φταίω εγώ να κάνω μήνυση στον Στουρνάρα και για τα άλλα με τα δάνεια».

«Για όλον το πανικό που σηκώθηκε, που δεν σηκώθηκε τυχαία, βγαίνει η Attica Bank και λέει ότι τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες», πρόσθεσε.

Παράλληλα, σημείωσε πως το όλο θέμα του δανείου του βγήκε τη στιγμή που ο κ. Τσουκάτος δήλωσε ότι «πήραμε 16 δισ. δραχμές το 2000. Τη στιγμή που βρέθηκαν καταθέσεις που έκανε εφοπλιστής στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και προς την εταιρεία της Μαρέβας Μητσοτάκη».

«Εγώ του είπα αφού το κάνετε για εμένα (σ.σ. την έρευνα) θα πρέπει να το κάνετε και για άλλα δύο, τρία δάνεια και αυτός μου απαντά ότι η εποπτεία είναι αλλού, στον SSM. Ότι μπορεί να ελέγξει μόνο την Attica Bank γιατί δεν είναι συστημική», σημείωσε ο Παύλος Πολάκης και πρόσθεσε: «Του είπα τι αρχιτραπεζίτης είσαι; Λέει ψέματα, μπορεί να ελέγξει τις συστημικές τράπεζες αρκεί να πάρει τη σχετική άδεια από την εποπτική αρχή».

«Τι είναι ο Στουρνάρας; Ο πάπας της Ρώμης και δεν μπορούμε να του μιλήσουμε;», είπε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ