Ξύπνησε ο Βασιλειάδης: Δεν θα μείνει ατιμώρητη η επίθεση των ανεγκέφαλων σε γυναικόπαιδα

Ξύπνησε ο Βασιλειάδης: Δεν θα μείνει ατιμώρητη η επίθεση των ανεγκέφαλων σε γυναικόπαιδα

«Τα θλιβερά και αποτρόπαια γεγονότα στο Παπαστράτειο με την επίθεση ανεγκέφαλων σε γυναικόπαιδα δεν πρέπει και δεν θα μείνουν ατιμώρητα. Δεν θα αφήσουμε τους λίγους να επιβάλλουν το "νόμο" τους στους πολλούς»

Τα καλά νέα; Μπορεί να αγγίξαμε μεσάνυχτα, αλλά όντως προέκυψε μια αντίδραση. Τα υπόλοιπα; Άραγε περίμενε κανείς καλύτερα αντανακλαστικά από αυτή την Κυβέρνηση και έναν Υφυπουργό που για το μόνο που νοιάζεται είναι η «Εξυγίανση» και η ψήφιση του αθλητικού νόμου που ευεργετεί «καλούς φίλους» της παράταξης.

Τέλος πάντων. Ο Γιώργος Βασιλειάδης αντέδρασε για τα όσα σοκαριστικά συνέβησαν το απόγευμα στο Παπαστράτειο. Με ανάρτηση του στα social media ο Υφυπουργός αθλητισμού υποστήριξε πως ήδη έχει επικοινωνήσει με τον αρχηγό της αστυνομίας και περιμένει πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τιμωρία των άνανδρων δραστών.

«Τα θλιβερά και αποτρόπαια γεγονότα στο Παπαστράτειο με την επίθεση ανεγκέφαλων σε γυναικόπαιδα δεν πρέπει και δεν θα μείνουν ατιμώρητα. Δεν θα αφήσουμε τους λίγους να επιβάλλουν το «νόμο» τους στους πολλούς. Έχω επικοινωνήσει ήδη με το αρχηγό της αστυνομίας και περιμένουμε πλήρη διαλεύκανση» έγραψε. Να δούμε και αν το… εννοεί. Αν επιτέλους θα διαλευκανθεί μια τέτοια υπόθεση.

Γιατί αν δεν το πρόσεξε ο Υφυπουργός μόνο αυτό το απόγευμα το Λεκανοπέδιο έγινε… πεδίο μάχης. Δεν ήταν μόνο οι κάφροι στο Παπαστράτειο, που τα έβαλαν με γυναίκες και παιδιά. Ήταν και στη Νίκαια, ήταν και στο Αιγάλεω. Να σπάνε, να διαλύουν, να απειλούν. Να τρομοκρατούν.

Καταλαβαίνει άραγε κανείς πόσο μεγάλη ζημία είναι αυτή για τον αθλητισμό; Καταλαβαίνει τι σημαίνει όλο αυτό για την κοινωνική ειρήνη; Ή έχει χάσει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε αίσθηση πραγματικότητας;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ