Ανεύθυνες δηλώσεις Τζανακόπουλου!

Ανεύθυνες δηλώσεις Τζανακόπουλου!

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στην ΕΡΤ επιχείρησε με αοριστολογίες και ανευθυνότητα να αφήσει υπόνοιες για οργανωμένο σχέδιο πίσω από το χτύπημα χούλιγκαν!

Κάθε όριο φαιδρότητας και ανευθυνότητας πέρασε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ αφήνοντας υπόνοιες πως κρύβονται επιχειρηματικά συμφέροντα πίσω από τα χτυπήματα των χούλιγκαν!

Και όλα αυτά χωρίς να έχει το παραμικρό στοιχείο όπως ο ίδιος μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά! Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος με αοριστολογίες και σε μια ακόμη προσπάθεια συνηθισμένη στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει εντυπώσεις και να πετάει λάσπη, επιχείρησε να μπλέξει τον πόλεμο των χούλιγκαν με επιχειρηματικά συμφέροντα!

Ως… δικαστής Ντρεντ ο κ. Τζανακόπουλος, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό στοιχείο για τις αιτιάσεις του, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο ακόμη πόρισμα της αστυνομίας και για τα τρία πρόσφατα περιστατικά (στη Νίκαια, στο Παπαστράτειο, και στην επίθεση χούλιγκαν σε οργανωμένη οπαδό) αποφάσισε να επιδιώξει να… εκμεταλλευτεί την όλη κατάσταση με θεωρίες συνωμοσίας!

Χωρίς καν να σέβεται την ίδια την θέση που έχει στην Κυβέρνηση του παραδεχόμενος μάλιστα πως για τις υπόνοιες που είπε στην κρατική τηλεόραση δεν έχει το παραμικρό στοιχείο.

Ο κ. Τζανακόπουλος και νομικός είναι και πολύ καλά γνωρίζει πως ο χουλιγκανισμός δεν έχει χρώμα και τα θύματα δεν έχουν χρώμα. Η ύποπτη προσπάθεια που κάνει για άλλη μια φορά να «ζωγραφίσει» τους ηθικούς αυτουργούς είναι δεδομένο πως θα πέσει στο κενό αλλά η λάσπη του θα παραμείνει.

Και η Κυβέρνηση αυτή για ακόμη μια φορά προσπαθεί να κατευθύνει την κοινή γνώμη προς λάθος συμπεράσματα δια του Κυβερνητικού εκπροσώπου που έχει καταντήσει να είναι απλά ένα «πιστόλι» με ανυπόστατες δηλώσεις και τοποθετήσεις.

Τι ακριβώς είπε ο κ. Τζανακόπουλος που είναι χαρακτηριστικό πως… ξέχασε την άναδρη επίθεση στο Παπαστράτειο σε γυναικόπαιδα και ΑΜΕΑ;

«Δική μας βούληση είναι να μην αφήσουμε κανένα ερωτηματικό σε σχέση με τις ευθύνες, σε σχέση με τους αυτουργούς των επιθέσεων αυτών. Η αστυνομία είναι ήδη κινητοποιημένη κάνει αυτό το οποίο οφείλει σε συνεννόηση με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον υφυπουργό Αθλητισμού. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχουμε μια οργανωμένη προσπάθεια πρόκλησης καταστάσεων χαοτικών από οργανωμένα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τον χώρο των οργανωμένων οπαδών. Υπάρχει αυτή η υπόνοια γιατί αυτές οι ομάδες (των οργανωμένων οπαδών) σπανίως λειτουργούν χωρίς την κάλυψη και την προστασία που τους παρέχουν οργανωμένα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ