«Σκεπάσου ή κατέβα από το αεροπλάνο» είπε αεροπορική σε 21χρονη

Ο υπεύθυνος αεροσυνοδός της πτήσης υποστήριξε ότι τα ρούχα της 21χρονης ήταν «ακατάλληλα» και αποτελούσαν «προσβολή» προς τους υπόλοιπους επιβάτες.

«Σκεπάσου ή κατέβα από το αεροπλάνο» είπε αεροπορική σε 21χρονη | to10.gr

Άφωνη έμεινε η 21χρονη Έμιλι Ο’Κόνορ όταν επιβιβαζόμενη σε πτήση από το Μπέρμιγχαμ προς Τενερίφη, οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρίας της ζήτησαν να «σκεπαστεί ή να κατέβει από το αεροπλάνο»!

Όπως δήλωσε η νεαρή Βρετανίδα, άρχισε να τρέμει από το σοκ, καθώς δεν μπορούσε να καταλάβει ή να φανταστεί ότι το τοπ και το παντελόνι που φορούσε μπορούσαν να θεωρηθούν «ανάρμοστα» σε μια ευρωπαϊκή πτήση.

Παρ’ όλα αυτά, ο υπεύθυνος αεροσυνοδός της αεροπορικής εταιρίας Thomas Cook, υποστήριξε ότι τα ρούχα της ήταν «ακατάλληλα» και αποτελούσαν «προσβολή» προς τους υπόλοιπους επιβάτες.

Τελικά η 21χρονη Έμιλι Ο’Κόνορ φόρεσε ένα μπουφάν της ξαδέρφης της που ταξίδευε μαζί της και πέταξε κανονικά για τον προορισμό της.

Το «προσβλητικό» σύνολο

Η ίδια μιλώντας για το περιστατικό στην Daily Mail, δήλωσε ότι φόρεσε τα ίδια ακριβώς ρούχα στην πτήση της επιστροφής στο Μπέρμιγχαμ, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Το πρόβλημα όπως η ίδια δήλωσε, ήταν το μπλουζάκι της, ένα κοντό, κολλητό τοπ. «Τέσσερα άτομα ήρθαν από πάνω μου, να μου πάρουν τις αποσκευές και να με πετάξουν έξω, ενώ ένας άλλος που έλεγε πως προσβάλλω τους υπόλοιπους επιβάτες. Κυριολεκτικά έτρεμα από την οργή και την ντροπή που ένιωθα από το πώς μου συμπεριφέρονταν. Ρώτησα όλο το αεροπλάνο αν προσβάλω κάποιον και κανείς δεν είπε τίποτα», διηγήθηκε η 21χρονη.

Από την πλευρά της η αεροποτική εταιρία, απάντησε σε επίσημη ανακοίνωσή της πως πρόκειται για λάθος και πως διεξάγει έρευνα για το περιστατικό. «Είναι σαφές ότι θα μπορούσαμε να χειριστούμε καλύτερα την κατάσταση», αναφέρει χαρακτηριστικά δήλωση της Thomas Cook.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο