Αυτή είναι η σπείρα-μαμούθ που είχε κλέψει σπίτια στην Αθήνα!

Αυτή είναι η σπείρα-μαμούθ που είχε κλέψει σπίτια στην Αθήνα!

163 άτομα κατηγορούνται-Η ΕΛΑΣ έδωσε τα στοιχεία τους στη δημοσιότητα.

Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα ονόματα και τις φωτογραφίες των 163 ατόμων που συνελήφθησαν στο κέντρο της Αθήνας μετά από επιχείρηση «σκούπα».

Η σπείρα- μαμούθ είχε ρημάξει τα σπίτια στο κέντρο της πόλη.

Η εν λόγω σπείρα, που εξαρθρώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, δρούσε στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και κυρίως στις περιοχές των Εξαρχείων, Ακροπόλεως, Συντάγματος, Αγίου Παντελεήμονα και Ομόνοιας. Συνολικά έχουν συλληφθεί 138 άτομα, από τα οποία τα 93 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και 45 για διατάραξη οικιακής ειρήνης. Επιπλέον, πέρα από τους συλληφθέντες, στην υπόθεση εμπλέκονται άλλοι 21 αλλοδαποί, που είναι ήδη έγκλειστοι σε φυλακές, ενώ αναζητούνται άλλοι 54 αλλοδαποί, ως συνεργοί των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Συνολικά, τα μέλη της σπείρας- μαμούθ εμπλέκονται σε περισσότερες από 320 ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις. Υπενθυμίζεται ότι από την αστυνομία κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, ανάμεσά τους περισσότεροι από 350 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 300 κινητά τηλέφωνα, αλλά και 16.000 ευρώ και 60 συσκευασίες κάνναβης έτοιμες προς διάθεση.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία και τις φωτογραφίες και των 163 μελών της σπείρας- μαμούθ.

Πηγή: Star.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ