Ελληνικό: Στρατιωτικός πυροβόλησε τη σύντροφό του και αυτοπυροβολήθηκε

Ελληνικό: Στρατιωτικός πυροβόλησε τη σύντροφό του και αυτοπυροβολήθηκε

Πυροβολισμοί έπεσαν σε κεντρικό δρόμο, στο Ελληνικό. Στρατιωτικός πυροβόλησε τη σύντροφό του και συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν πριν από λίγο σε κεντρικού δρόμο  στο Ελληνικό. Όπως έγινε γνωστό, ένας 70χρονος άντρας πυροβόλησε τη  σύντροφό του στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και μετά αυτοπυροβολήθηκε.

Όλα έγιναν στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 88 λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο άντρας πυροβόλησε τη Βουλγάρα σύντροφό του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο εναντίον του.

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρα προκειμένου να διακομιστούν οι δύο τραυματίες σε νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Ασκληπιείο Βούλας. Στο σημείο βρίσκονται και αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες διενεργούν προανάκριση για το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα που πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε είναι σύζυγος ή σύντροφος του 7οχρονου άντρα ο οποίος είναι στρατιωτικός. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του αιματηρού περιστατικού. Και οι δύο πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν τραυματιστεί σοβαρά και σε λίγα λεπτά και θα υπάρχει από το νοσοκομείο ενημέρωση για τη σοβαρότητα της κατάστασής τους.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ