Twitter: Η φάρσα που κλειδώνει λογαριασμούς – Πώς θα την αποφύγετε

Twitter: Η φάρσα που κλειδώνει λογαριασμούς – Πώς θα την αποφύγετε

Μια κακεντρεχής φάρσα, έχει αναστατώσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα το Twitter και τους χρήστες του, με την ίδια την εταιρεία, να εκδίδει σχετική ανακοίνωση για την προστασία των λογαριασμών

Μια κακεντρεχής φάρσα, έχει αναστατώσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα το Twitter και τους χρήστες του, με την ίδια την εταιρεία, να εκδίδει σχετική ανακοίνωση για την προστασία των λογαριασμών.

Η φάρσα που ξεκίνησε ως… κόλπο για να αλλάζει το χρώμα του χρονολογίου στους λογαριασμούς, διαμοιράστηκε με ταχύτατους ρυθμούς ανάμεσα στα μέλη της διαδικτυακής κοινότητας. Ως προϋπόθεση για να αλλάξει κανείς τα χρώματα στη σελίδα του, ήταν να αλλάξει την ημερομηνία γέννησής του, στο προφίλ, βάζοντας ως χρονολογία το 2007. Με την μικρή αυτή αλλαγή, το Twitter αυτομάτως αντιλαμβανόταν ότι ο χρήστης είναι κάτω των 13 ετών, συνεπώς ο λογαριασμός κλειδωνόταν. Οι όροι του δημοφιλούς Μέσου, προβλέπουν ως όριο ηλικίας τα 13 έτη, και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν στο νέο κόλπο και… έχασαν τους λογαριασμούς τους.

Η επίσημη ανακοίνωση του Twitter η οποία για αδιευκρίνιστους λόγους διαγράφηκε μετά από κάποιες ώρες, ανέφερε «Παρατηρήσαμε ότι μια σειρά χρηστών αλλάζει την ημερομηνία γέννησης, για να ξεκλειδώσει νέες υπηρεσίες. Παρακαλούμε μην το κάνετε αυτό, καθώς θα κλειδώσετε τους λογαριασμούς σας, θεωρούμενοι ως άτομα κάτω των 13 ετών».

Σε κάθε περίπτωση, αν κάποιοι από εσάς «έπεσαν» στην παγίδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες υποστήριξης του Twitter και να ελπίζετε για το καλύτερο!

https://twitter.com/s_rxii/status/1110265095702097920

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ