Κλείσιμο
Con-Troll: Τελικά πόσο διαφορετικό ειναι να είσαι ΑΕΚ; Ήρεμα ρωτάω...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ποιος γνωστός ηθοποιός δεν θα ξαναδούλευε με τον Μάρκο Σεφερλή

Ποιος γνωστός ηθοποιός δεν θα ξαναδούλευε με τον Μάρκο Σεφερλή | to10.gr
31/03/2019 00:18

Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέξη Γεωργούλη και τις υποκριτικές του ικανότητες, ενώ αναφέρθηκε και στον Μάρκο Σεφερλή.

Στην παράσταση «Ζητείται ψεύτης» στην οποία πρωταγωνιστεί αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέξη Γεωργούλη και τις υποκριτικές του ικανότητες.

«Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να εκτεθώ γιατί μετά από 50 χρόνια θέατρο έχω άποψη και πρέπει να έχω. Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό τον ρόλο και δεν το συζητώ. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι φύσει θέσει κωμικός και θα μπορούσε να είναι πιο αστείος ίσως, αλλά πιο κοντά στον ρόλο παίζοντας μια πρόζα ο Γεωργούλης είναι πολύ πιο κοντά, δεν το συζητώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παρτσαλάκης.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν είναι θυμωμένος με τον Μάρκο Σεφερλή, ωστόσο: «Θυμωμένος δεν είμαι καθόλου, ούτε με αφορά ο άνθρωπος. Να κάνει τη δουλειά του και τη ζωή του, δεν με αφορά καν. Δεν με αφορά καν αυτό το θέμα. Ούτε ο ίδιος με αφορά, ούτε τίποτα. Έχω τη συγκεκριμένη άποψη, την έχω εκφράσει, θεωρώ ότι αυτό που έκανε απέναντί μου ήταν απολύτως λάθος, δεν σεβάστηκε ούτε τα χρόνια μου ούτε τη διαδρομή μου. Δεν θα ξαναδούλευα μαζί του, δεν με αφορά, ούτε την ίδια δουλειά κάνουμε ούτε τίποτα»

MUST READ

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
arrow-back

Κοινοποίηση: Ποιος γνωστός ηθοποιός δεν θα ξαναδούλευε με τον Μάρκο Σεφερλή