Φόβοι για την υγεία του «γερόλυκου» της ροκ Μικ Τζάγκερ

Φόβοι για την υγεία του «γερόλυκου» της ροκ Μικ Τζάγκερ

O 75χρονος θρυλικός τραγουδιστής της ροκ μουσικής, Μικ Τζάγκερ ζήτησε συγγνώμη στους φαν του με μήνυμά του στο Instagram.

Ο λόγος της αναβολής είναι κάποια ασθένεια του frontman του θρυλικού συγκροτήματος, Μικ Τζάγκερ, που κάποιοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν «μυστηριώδη».

«Λυπάμαι πολύ για τους φαν που είχαν προμηθευτεί ειστήρια για ΗΠΑ και Καναδά. Το μισώ που σας απογοητεύω έτσι. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την ακύρωση της περιοδείας μας, αλλά θα «δουλέψω» πολύ σκληρά για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομ στη σκηνή. Για ακόμη μια φορά, μια μεγάλη συγγνώμη σε όλους», ήταν το μήνυμα του 75χρονου Τζάγκερ στο Twitter.

«Οι γιατροί συμβούλευσαν τον Μικ να αναρρώσει πλήρως, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατό», είπε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του διάσημου συγκροτήματος, όπως έγραψε το περιοδικό Rolling Stone.

Ο 19χρονος γιος του Τζάγκερ, Λούκας, έγραψε με τη σειρά του: «Σ’ αγαπάω, μπαμπά. Θα είσαι γρήγορα πίσω!», με την ανησυχία για την υγεία του θρύλου της ροκ να είναι έκδηλη ανάμεσα στους φαν των Rolling Stones και όχι μόνο.

Πάντως, το ίδιο το συγκρότημα ανέφερε ότι «δυστυχώς σήμερα οι Rolling Stones αναγκάστηκαν να ανακοινώσουν την αναβολή της επερχόμενης περιοδείας τους στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που προκαλείται σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια, αλλά επιθυμούμε να καθησυχάσουμε τους φαν και τους λέμε να κρατήσουν αυτά τα εισιτήρια, καθώς θα ισχύουν για νέες ημερομηνίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα».

Η περιοδεία των Rolling Stones θα ξεκινούσε από το Μαϊάμι στις 20 Απριλίου, με πολλούς σταθμούς στις ΗΠΑ, προτού κλείσει στον Καναδά στις 29 Ιουνίου.

Δείτε τη δημοσίευση του στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/BvoiNMFnShv/?utm_source=ig_embed

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ