O Ιβάν Σαββίδης απέλυσε τη διευθυντική ομάδα της εφημερίδας Έθνος

O Ιβάν Σαββίδης απέλυσε τη διευθυντική ομάδα της εφημερίδας Έθνος

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις απολύσεις τεσσάρων στελεχών της εφημερίδας δίνεται πίστωση χρόνου για τις τελικές αποφάσεις σχετικά με την τύχη της

Παρελθόν για το Εθνος αποτελεί η διευθυντική ομάδα της εφημερίδας. Ειδικότερα, απολύθηκαν σήμερα ο διευθυντής Αντώνης Σκυλλάκος, οι διευθυντές σύνταξης Βαγγέλης Δεληπέτρος και Στέφανος Τζανάκης, καθώς και ο διευθυντής σύνταξης – επικεφαλής του ethnos.gr Κώστας Κυριακόπουλος.

Οι απολύσεις σηματοδοτούν προσπάθεια της εφημερίδας να περικοπούν κόστη, ενώ το προσεχές διάστημα το Εθνος αναμένεται να κυκλοφορεί με την ευθύνη των σημερινών αρχισυντακτών της.

Βασικό ρόλο στην απόφαση για απομάκρυνση της διευθυντικής ομάδας έπαιξαν οι χαμηλές κυκλοφορίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δίνεται πίστωση χρόνου έως τη λήψη οριστικών αποφάσεων για την τύχη του ιστορικού τίτλου, που πέρασε στα χέρια της Dimera, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη από την οικογένεια Μπόμπολα.

Τις απολύσεις ανακοίνωσε μέσω facebook ο εκδότης του Εθνους, Νούλης Χατζηδημητρίου, ο οποίος αναφέρει στην ανάρτησή του: «Από βάθους καρδιάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Διευθυντή της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ Αντώνη Σκυλλάκο και τους Διευθυντές Σύνταξης Βαγγέλη Δεληπέτρο, Στέφανο Τζανάκη, Κώστα Κυριακόπουλο για τις άοκνες προσπάθειές τους και την προσφορά τους στα έντυπα και στο ethnos.gr
Τους χαιρετώ, με ειλικρινή ευγνωμοσύνη και συγκίνηση».

Πηγή: Protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ