Μαφία των φυλακών: Τι λέει η καλλονή δικηγόρος για την «ερωτική» σχέση με τον «νονό»

Μαφία των φυλακών: Τι λέει η καλλονή δικηγόρος για την «ερωτική» σχέση με τον «νονό»

Η 45χρονη δικηγόρος που είχε εκπροσωπήσει στο παρελθόν έναν από τους φερόμενους ως εγκεφάλους της «μαφίας των φυλακών», μιλά μέσα από τη φυλακή. Παραδέχεται την ιδιαίτερη σχέση τους, αλλά αρνείται ότι αυτή ήταν ερωτική.

Η δικηγόρος που έχει προφυλακιστεί για το αποκαλούμενο κύκλωμα της «μαφίας των φυλακών» και φέρεται να είχε ερωτική σχέση με τον «νονό» της Αλβανικής Μαφίας, μιλά για τη μεταξύ τους σχέση.

Στους διαλόγους η 45χρονη δικηγόρος και ο Αλβανός «νονός» των φυλακών φέρονται να έχουν μια ιδιαίτερη σχέση. Τον αποκαλεί «άντρα της ζωής της», λέει ότι τον αγαπά, αυτός την αποκαλεί «μωράκι του».

Υπήρχε ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο;

Δεν υπήρχε ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο, διότι αυτός ήταν σε καθεστώς κράτησης και δεν θα μπορούσε να υπήρχε ερωτική σχέση.

Το «σ’ αγαπώ πολύ» και «δεν θέλω να σε χάσω» είναι στα πλαίσια της σχέσης;

Προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω, γιατί ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί μου είχε εκμυστηρευθεί, και υπάρχει και αυτό σε διαλόγους, ότι σκεφτόταν την αυτοκτονία. Προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω να του μιλάω με πάρα πολύ όμορφο τρόπο χωρίς να ξεπερνάω τα όρια. Οποιαδήποτε ερωτική σχέση να είχα με οποιονδήποτε, πιο πάνω έχω τις αξίες μου. Και να είχα και να μην είχα, πάλι εγώ κάποιες αξίες δεν θα τις παραβίαζα για κανέναν. Αν θέλεις να ενθαρρύνεις έναν άνθρωπο και να τον βοηθήσεις, δηλαδή είναι κακό; Αυτό έχει σχέση με την απόδραση και τη δολοφονία; Αν ήμουν ερωτευμένη, λέω εγώ, θα έκανα τα πάντα για αυτόν χωρίς στοιχεία; Η σχέση μας ήταν στα πλαίσια της δικηγορικής μου ιδιότητας και προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να τον ανεβάσω ψυχολογικά.

Δεν αρνείσαι το φλερτ πάντως.

Κοίταξε, θα σου πω κάτι πολύ σοβαρό. Πολλές από τις φορές που συνομιλούσαμε ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και καταλάβαινα, του έλεγα να κόψει την πρέζα, μου έλεγε ότι φοβάται για τη ζωή του από τον … μην τον δηλητηριάσουν. Γιατί τον άκουγα να είναι μαστουρωμένος στις συνομιλίες, όταν, δε, μου έλεγε κάτι που παρέκκλινε τις σχέσεις δικηγόρου και κρατουμένου κατανοούσα και το απέδιδα στη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο αρχηγός της Αλβανικής Μαφίας δύο μέρες πριν τη δίκη Ζαφειρόπουλου ζητά από τη δικηγόρο του πληροφορίες για τους χώρους του Εφετείου και αν υπάρχουν ΜΑΤ. Εκείνη ανυποψίαστη, όπως αποκαλύπτει, του τις δίνει.

Λέει ότι κατόπτευα τον χώρο του Εφετείου. Πρόσεξε εγώ ανυποψίαστη όταν με ρώτησε για κάποιο δωμάτιο στο Εφετείο πού βρίσκεται, του είπα είναι εκεί. Όταν διακόπτεται το δικαστήριο και τους μεταφέρουν σε κάποιο δωμάτιο και εγώ ανυποψίαστη του απάντησα τη θέση του δωματίου στο χώρο. Το δωμάτιο αυτό βρίσκεται κοντά στην έξοδο, του απάντησα τελείως ανυποψίαστη. Εξάλλου, πώς θα ήταν δυνατόν σε μία αίθουσα στην οποία γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος κατά την είσοδο σε αυτή, τόσο σωματικός όσο και στις αποσκευές. Μας άδειαζαν τις τσάντες. Πώς θα ήταν δυνατόν εγώ και με πάνοπλους αστυνομικούς, οι οποίοι συνόδευαν τους κατηγορουμένους με προτεταμένα τα όπλα, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας να σκεφτώ, να διανοηθώ ότι αυτός με ρωτούσε για τη θέση του δωματίου για τη διαρρύθμιση του Εφετείου προκειμένου να αποδράσει. Υπάρχει διάλογος που λέει σε παρακαλώ μπορείς να μου φέρεις ένα στυλό και λέω όχι δεν προλαβαίνω να αγοράσω κανένα στυλό γιατί εγώ τώρα έρχομαι στο δικαστήριο. Εμείς οι δικηγόροι δεν ξεχωρίζουμε τους σκληρούς ή μαλακούς κακοποιούς. Είμαι ένας πραγματικός λειτουργός της δικαιοσύνης, που μάλλον το κράτος δεν θέλει τέτοιους δεν μπορώ να δικαιολογήσω ότι ένας άνθρωπος θα βοηθήσει έναν άλλον δεν μπορεί δεν το δέχεται.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ