Θρίλερ στα Εξάρχεια: Μαχαίρωσαν λιμενικό την ώρα του ελέγχου

Συναγερμός στις Αρχές μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια. Δύο λιμενικοί μαζί με έναν εισαγγελέα έκαναν έλεγχο και όλα πήγαν στραβά. Ομάδα ατόμων τους επιτέθηκε, με τον έναν λιμενικό να μαχαιρώνεται. Δεν κινδυνεύει η ζωή του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.


Θρίλερ στα Εξάρχεια: Μαχαίρωσαν λιμενικό την ώρα του ελέγχου | to10.gr

Είναι μια υπόθεση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αυτή την ώρα ερευνάται από τις Αρχές. Όλα έγιναν στα Εξάρχεια, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν τραυματία λιμενικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 04.04.2019, στα Εξάρχεια.

Δύο άνδρες του λιμενικού, μαζί με έναν εισαγγελέα μπήκαν σε ένα σπίτι που βρίσκεται επί της οδού Ερεσού. Εκεί δέχθηκαν επίθεση από ομάδα ατόμων και ένας εξ αυτών έχει τραυματιστεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν εκ των δύο ανδρών του λιμενικού, καθώς και ότι τα άγνωστα άτομα του επιτέθηκαν με μαχαίρι.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Πάντως, άγνωστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα το σε ποια υπόθεση αφορούσε ο έλεγχος, καθώς και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η κατάσταση εκτραχύνθηκε, για να φτάσουμε στο σημείο να δεχθεί επίθεση με μαχαίρι ο άνδρας του Λιμενικού.

Πηγή: newsit.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο