Τους άφησε… σύξυλους η Ελευθερία Χατζηγεωργίου – Έφυγε στη μέση της ομιλίας της! (vid)

Τους άφησε… σύξυλους η Ελευθερία Χατζηγεωργίου – Έφυγε στη μέση της ομιλίας της! (vid)

«Παγωτό» άφησε η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, όσους βρέθηκαν σε εκδήλωση για τα 20 χρόνια της λειτουργίας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Διέκοψε την ομιλία της και αποχώρησε εκνευρισμένη!

Εκείνο που εκνεύρισε την υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης ήταν πως κατά τη διάρκεια της ομιλίας της ακούστηκαν σχόλια από κάποιους στην αίθουσα. Και θεώρησε ότι το καλύτερο που ήταν να κάνει ήταν να μαζέψει τα χαρτιά της και να σηκωθεί να φύγει! Άφωνοι όσοι βρίσκονταν στην εκδήλωση είδαν την Ελευθερία Χατζηγεωργίου να αποχωρεί… μπαρούτι.

Όλα έγιναν την ώρα που η Ελευθερία Χατζηγεωργίου αναφερόταν στο έργο της κυβέρνησης στον τομέα της Υγείας. Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα σχολίασαν ότι η εκδήλωση δεν αφορούσε τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά το νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Αυτό ήταν που εξόργισε την υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, που φανερά ενοχλημένη απ’ όσα ακούστηκαν, διέκοψε την ομιλία της, μάζεψε τα χαρτιά της και έφυγε. Δεν τη σταμάτησαν ούτε οι εκκλήσεις να επιστρέψει και να τελειώσει την ομιλία της.

Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης

Καταγγέλλει τραμπούκικη συμπεριφορά της ΝΔ

Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου σε ανακοίνωσή της θέλησε να δικαιολογήσει την απόφασή της να αποχωρήσει από την εκδήλωση πριν ολοκληρώσει την ομιλία της. Έκανε μάλιστα αναφορά σε τραμπούκικες συμπεριφορές ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ και κατονόμασε ως υπεύθυνο για τα όσα έγιναν τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Κούβελα.

«Στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στην οποία ήμουν προσκεκλημένη να απευθύνω χαιρετισμό με το θεσμικό μου ρόλο ως Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), αντιμετώπισα την άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ, που παριστάνοντας τους αγανακτισμένους πολίτες δεν μου επέτρεψαν να ολοκληρώσω την ομιλία μου.

Την ώρα που αναφερόμουν στο αναμφισβήτητα θετικό έργο της κυβέρνησης στο χώρο της Υγείας, δόθηκε το σύνθημα από τον υιό πρώην βουλευτή της ΝΔ και σημερινό δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης κο Κούβελα, για να ξεκινήσουν φωνές και διαμαρτυρίες νεοδημοκρατών.

Προφανώς η πολλή παρέα με τους φασίστες της χρυσής αυγής θύμισε στους νεοδημοκράτες-νεοτραμπούκους το παρακρατικό παρελθόν των προγόνων τους. Είναι βέβαιο ότι το κοινωνικό έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλεί τους κρατικοδίαιτους κόλακες του παλιού πολιτικού καθεστώτος  που κατεδάφισε τη δημόσια Υγεία στα μαύρα χρόνια της περιόδου 2010-2014 αλλά και παλαιότερα.

Ακόμη και σε μία εκδήλωση τιμής στην προσφορά του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στους πολίτες της Θεσσαλονίκης και όλης της Βόρειας Ελλάδας δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το μίσος τους για μια κυβέρνηση που απέδειξε έμπρακτα την κοινωνική και πολιτική γύμνια της Νέας Δημοκρατίας, το βρώμικο παρελθόν και το σκοτεινό μέλλον της.

Κύριε Μητσοτάκη,  τα στελέχη του κόμματός σας όσο περνάει ο καιρός τόσο μοιάζουν στους φασίστες – τραμπούκους που τόσο καιρό ξεπλένετε με τη ρητορική και τη στάση σας».

Πηγή: www.newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ