Κλειστά σχολεία την Παρασκευή (12/4) – Απεργούν οι καθηγητές

Κλειστά σχολεία την Παρασκευή (12/4) – Απεργούν οι καθηγητές

Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας στις μεγάλες πόλεις της χώρας αποφάσισαν οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ σE έκτακτη Γενική Συνέλευση - Ποια σχολεία θα κλείσουν

Η 24ωρη απεργία πραγματοποιείται για τις αλλαγές που προωθούνται στο Λύκειο αλλά και στον τρόπο πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Να σημειώσουμε ότι η απεργία αφορά στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση που σημαίνει ότι την Παρασκευή (12/4) δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία (Γυμνάσια και Λύκεια) της χώρας.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και συλλαλητήρια τα οποία προγραμματίζονται για τις 12 το μεσημέρι με προσυγκέντρωση στα Προπύλαια για την Αθήνα και στο Άγαλμα Βενιζέλου για τη Θεσσαλονίκη, καθώς και στις κεντρικές πλατείες των υπολοίπων πόλεων της χώρας.

Η ΟΛΜΕ στην ανακοίνωσή της καλεί τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να συμβάλλουν στην οργάνωση συζητήσεων και εκδηλώσεων για τις αλλαγές στο Λύκειο και στον τρόπο πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

«Καλούμε τις ΕΛΜΕ, τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων σε πολύμορφες δραστηριότητες και κινητοποιήσεις για να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο», αναφέρει η ΟΛΜΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ