ΕΡΤ: Γιατί «κόπηκε» η ενημερωτική εκπομπή Ακριβοπούλου – Καψώχα

ΕΡΤ: Γιατί «κόπηκε» η ενημερωτική εκπομπή Ακριβοπούλου – Καψώχα

Τέλος μπαίνει στη συνεργασία του Σωτήρη Καψώχα με την ΕΡΤ, ενώ και η Κατερίνα Ακριβοπούλου μετακινείται σε άλλη ώρα, η οποία θα «ανακοινωθεί»

Τέλος μπαίνει στη συνεργασία του Σωτήρη Καψώχα με την ΕΡΤ, ενώ και η Κατερίνα Ακριβοπούλου μετακινείται σε άλλη ώρα, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα με ποιο πιθανό σενάριο να κάνει νυχτερινή εκπομπή.

Ο Σ. Καψώχας δήλωσε ότι η αποχώρηση του από την ΕΡΤ, αποτελεί προσωπική του επιλογή, ενώ η οικοδέσποινα της εκπομπής «Δεύτερη Ματιά», Κατερίνα Ακριβοπούλου, εμφανίσθηκε ιδιαίτερα συγκινημένη και μίλησε για τις αλλαγές που γίνονται στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης και αφορούν προσωπικά την ίδια, αλλά και τον συμπαρουσιαστή της.
Η κ. Ακριβοπούλου ανέφερε ότι η «Δεύτερη Ματιά» θα μετακινηθεί σε άλλη ώρα στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, σημειώνοντας ωστόσο ότι η εκπομπή της Παρασκευής ήταν η τελευταία με τον Σωτήρη Καψώχα στο πάνελ. «Αποτελεί προσωπική επιλογή να φύγω«, είπε ο κ.Καψώχας, προσθέτοντας ότι «η Κατερίνα θα τραβήξει μόνη το κουπί». Η κ. Ακριβοπούλου, δε του ζήτησε να σταματήσει, γιατί θα έβαζε τα κλάματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες αποδίδουν το τέλος του Σ. Καψώχα από την ΕΡΤ στη θέση που πήρε στον πόλεμο ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο. Ο Σωτήρης Καψώχας χρεώνεται αποκλειστικά στο περιβάλλον του Ν. Παππά, ο οποίος μάλιστα στήριξε και στο μέγιστο βαθμό τη συγκεκριμένη εκπομπή, ενώ η Κ. Ακριβοπούλου είναι μάλλον πιο ευέλικτη, αφού δείχνει να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με την ομάδα Τζανακόπουλου.

Ενδεχομένως, το «ψαλίδισμα» που κάνει τελευταία το Μαξίμου στον Νίκο Παππά να συμπαρασύρει και όσους ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είχε «φυτέψει» στη δημόσια τηλεόραση.

Οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν

Η δημόσια τηλεόραση με ανακοίνωση της η οποία έχει τίτλο «ανανεώνεται η ενημέρωση της ΕΡΤ», ενημερώνει μεταξύ άλλων ότι η πρωινή εκπομπή του Νίκου Παναγιωτόπουλου και της Μαίρης Πολλάλη κόβεται. Την πρωινή ενημέρωση στο κρατικό κανάλι αναλαμβάνουν ο Μάνος Νιφλής με τον Κώστα Αλατζά που από τις 05:45 έως και τις 09:45 θα παρουσιάζουν αναλυτικά την πρώτη ειδησεογραφία της ημέρας. Μαζί τους στο σχολιασμό της επικαιρότητας θα είναι η Βούλα Κεχαγιά και ο Κώστας Παπαχλιμίτζος. Επίσης αλλάζει και η σύνθεση της πρωινής εκπομπής που παρουσιάζουν ο Νίκος Μερτζάνης με τη Μάριον Μιχαλιδάκη και τον Κώστα Λασκαράτο. Ο Νίκος  Μερτζάνης μετακινείται στη θέση Ακριβοπούλου – Καψώχα και θα παρουσιάζει μια νέα εκπομπή καθημερινά στις 19:00 με 21:00, εστιάζοντας στην εξέλιξη των γεγονότων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι: «Με στόχο την ανανέωση του ενημερωτικού περιεχομένου της δημόσιας τηλεόρασης, πάντα στο πλαίσιο της παροχής αξιόπιστης και πλουραλιστικής ενημέρωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισε την αναδιάρθρωση του ενημερωτικού τομέα» αναφέρεται στην ανακοίνωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης» και διευκρινίζεται ότι: «Η εκπομπή «Επόμενη ημέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, συνεχίζεται κανονικά. Η διοίκηση της ΕΡΤ ευχαριστεί θερμώς τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την αξιόλογη δημοσιογραφική δουλειά του, που ενίσχυσε την αναβάθμιση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ