Ο Ολυμπιακός στηρίζει τον «Πειραιά Νικητή»

Ο Ολυμπιακός στηρίζει τον «Πειραιά Νικητή»

Ο Πέδρο Μαρτίνς, παίκτες και στελέχη της ομάδας του λιμανιού έδωσαν το παρών στην επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής».

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε το όραμα του για την επόμενη μέρα στον Πειραιά. Έδωσε προοπτική για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον σε ότι αφορά το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Με πράξεις και έργα, όχι με λόγια και αόριστες υποσχέσεις. Κι αυτές οι πράξεις είναι που δημιουργούν την μοναδική σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της ομάδας του λιμανιού και τον πειραϊκό λαό. 

Ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» παρουσίασε το ψηφοδέλτιο νίκης για την επόμενη πενταετία, στην κατάμεστη αίθουσα Red 1925 του γηπέδου Καραϊσκάκη και το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο προπονητής του Ολυμπιακού, παίκτες της πειραϊκής ομάδας όπως επίσης και μέλη του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης των ερυθρόλευκων. Ολυμπιακός και Πειραιάς είναι ένα και ο αγώνας για το καλύτερο αύριο σε κάθε γειτονιά της πόλης είναι κοινός.

Ο τεχνικός των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς ήταν στο Καραϊσκάκη, όπως και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης. Ήταν εκεί ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Το ίδιο και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Παρόντες επίσης ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο Φρανσουά Μοντέστο και ο Κώστας Καραπαπάς αλλά και μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας του λιμανιού, όπως ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού, Χρήστος Μουρίκης.

Στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν φυσικά και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και την γενική γραμματέα, Χριστίνα Τσιλιγκίρη για να στηρίξουν τον συνδυασμό που έδωσε πνοή κι ελπίδα στον Πειραιά πριν από πέντε χρόνια, αλλά και για να  βοηθήσουν στη συνέχιση μιας προσπάθειας για καλύτερο μέλλον στο λιμάνι της περηφάνιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ