Συνταρακτική αποκάλυψη Μαρινάκη: «Ο Νίκος Παππάς μου ζήτησε να δανείσω τον Καλογρίτσα για να πάρει κανάλι»

Συνταρακτική αποκάλυψη Μαρινάκη: «Ο Νίκος Παππάς μου ζήτησε να δανείσω τον Καλογρίτσα για να πάρει κανάλι»

«Προκαλώ τον Νίκο Παππά και τον κ. Τσίπρα που είχε ενημερωθεί, να βγει και να με διαψεύσει», υποστήριξε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αποκαλυπτικός στις απαντήσεις του στην συνέντευξη που έδωσε στον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί πως ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων προχώρησε σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί, καθώς αναφέρθηκε στην υπόθεση της απόκτησης τηλεοπτικών αδειών.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Νίκος Παππάς του είχε ζητήσει να δώσει 26 εκατ. ευρώ υπό την μορφή δανεισμού στον Καλογρίτσα, για την πληρωμή της πρώτης δόσης για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας.

«Μου ζήτησαν υπό μορφή δανεισμού να βοηθήσουμε τον κ. Καλογρίτσα να αποκτήσει κανάλι το οποίο κατά τα ψέματα είχε στηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εξήγησα στον κύριο Καλογρίτσα ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω. Τότε δεν είχαν πρόβλημα με τα χρήματα του Μαρινάκη. Προκαλώ τον κ. Παππά αλλά και τον πρωθυπουργό να βγουν και να το διαψεύσουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχισε.

«Κανείς δεν έχει να πει τίποτα κακό για τις επιχειρήσεις μας. Έχουμε φανταστική φήμη σαν εταιρεία. Τα εκατομμύρια του Μαρινάκη ήταν πεντακάθαρα στο τέλος του 2016. Μου ζήτησαν να βοηθήσω τον κύριο Καλογρίτσα. Τι έγινε ξαφνικά;  Τα δικά μας κεφάλαια έχουν ελεγχθεί από τους μεγαλύτερους ελεγκτικούς μηχανισμούς στον κόσμο.

Όταν οι εταιρείες μας είναι στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και συνεργάζεσαι με τεράστιες εταιρείες γίνονται οι πιο λεπτομερείς έλεγχοι».

«Ο Νίκος Παπάς ενημέρωνε πάντα τον πρωθυπουργό. Όταν πλειοδοτήσαμε στον διαγωνισμό, ο κύριος Παπάς μου μετέφερε την επιθυμία του να πληρώσουμε και να είμαστε οι πρώτοι, το ποσό των 26.3 εκατ. ευρώ, της πρώτης δόσης»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ