Κυμπουρόπουλος: «Με στεναχώρησε που ο Τσίπρας κάλυψε τον Πολάκη» (pic)

Κυμπουρόπουλος: «Με στεναχώρησε που ο Τσίπρας κάλυψε τον Πολάκη» (pic)

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος εξέφρασε τη θλίψη του για τη στάση που τήρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καλύπτοντας τον Παύλο Πολάκη.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος εξέφρασε τη θλίψη του για τη στάση που τήρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καλύπτοντας τον Παύλο Πολάκη, σχετικά με την επίθεση που του εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας μέσω Facebook.

«Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κυρίου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο, με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός», έγραψε στο Facebook ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα. Έτσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια. Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. Και όσο μπορώ, γι’ αυτό θα παλέψω».

Δείτε την ανάρτησή του:

Πρόταση μομφής

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύθηκε πως η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του Παύλου Πολάκη, ύστερα από την επίθεση του υπουργού στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Η στάση του Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρείχε πλήρη κάλυψη στον κ. Πολάκη, προαναγγέλλοντας την πρόθεσή του να μετατρέψει την πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού υγείας, σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση, σχολιάζοντας για το περιστατικό ότι ο Παύλος Πολάκης «κατάγεται από τα Σφακιά και γνωρίζει, καθώς φαίνεται το ύφος των Σφακιανών, που είναι αψείς»

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ