Ρωσία: Έπνιξε και διαμέλισε την ερωμένη του όταν ανακάλυψε ότι ήταν τρανσέξουαλ

Ρωσία: Έπνιξε και διαμέλισε την ερωμένη του όταν ανακάλυψε ότι ήταν τρανσέξουαλ

Ο 27χρονος Μιχαίλ Τιχόνοφ ομολόγησε, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι δολοφόνησε την 25χρονη Νίνα Σουργκούτσκαγια και στη συνέχεια τη διαμέλισε για να κρύψει τα ίχνη του

Φρίκη έχει προκαλέσει στη Ρωσία η δολοφονία μιας γυναίκας από τον 27χρονο γιατρό εραστή της, επειδή ανακάλυψε κατά τη διάρκεια του σεξ πως ήταν τρανσέξουαλ.

Ο 27χρονος Μιχαίλ Τιχόνοφ ομολόγησε, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι δολοφόνησε την 25χρονη Νίνα Σουργκούτσκαγια και στη συνέχεια τη διαμέλισε για να κρύψει τα ίχνη του.

Ο 27χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι στραγγάλισε το θύμα του όταν κατάλαβε ενώ έκαναν σεξ ότι ήταν τρανσέξουαλ που είχε υποβληθεί σε εγχείριση αλλαγής φύλου.

Η φρικιαστική υπόθεση ανακαλύφθηκε όταν η μητέρα της έχασε τα ίχνη της 25χρονης και άρχισε να την αναζητεί.

Αστυνομική πηγή είπε ότι «θύμα και θύτης πήγαν στο διαμέρισμα της 25χρονης. Εκεί κατανάλωσαν αλκοόλ και στη συνέχεια ξεκίνησαν να κάνουν σεξ. Ο δράστης κατάλαβε ότι η παρτενέρ του ήταν άνδρας στο παρελθόν. Εκείνη προσπάθησε να συνεχίσει το σεξ αλλά αυτός την άρπαξε από το λαιμό και την έσφιξε».

Οι επόμενες λεπτομέρειες προκαλούν σοκ καθώς γιατρός μετέφερε τη σορό στο μπάνιο όπου τη διαμέλισε με άλλα κομμάτια να τα μαγειρεύει πριν να τα πετάξει στα σκουπίδια και άλλα να τα μεταφέρει στο δικό του διαμέρισμα για να τα ξεφορτωθεί εκεί.

Ο Τιχόνοφ αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών για το φόνο και το διαμελισμό της σορού της 25χρονης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ