Σε κρίσιμη κατάσταση η 8χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στη Θήβα (pic,vid)

Σε κρίσιμη κατάσταση η 8χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στη Θήβα (pic,vid)

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αγλαΐα Κυριακού» το οκτάχρονο κορίτσι που τραυματίσθηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα του Πάσχα στη Θήβα.

Το κορίτσι, έπαιζε αμέριμνο στην αυλή του σπιτιού του με τα δυο μεγαλύτερα αδέρφια του και περίπου στις τέσσερις το απόγευμα, έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος, χτυπημένο από σφαίρα στο πρόσωπο.

Οι γονείς μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο της Θήβας αρχικά, στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και από κει στο «Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα.

Η οκτάχρονη Αλεξία, μπήκε αμέσως χειρουργείο και οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τη σφαίρα από το κεφάλι της. Νοσηλεύεται διασωληνωμένο και με μηχανική υποστήριξη.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων Ε. Παπασάββας, μιλώντας στο newsit.gr δήλωσε ότι η κατάσταση του παιδιού χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Πρέπει να περάσουν δύο 24ωρα σίγουρα. Πάντως είναι βαριά το παιδί, είναι πολύ βαριά. Δίνει μάχη για τη ζωή του. Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σωθεί το παιδί» τόνισε.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μία στιγμή στην άλλη το κορίτσι βρέθηκε να χαροπαλεύει στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Ο θείος του κοριτσιού μιλά στο tvstar.gr, ενώ ο δάσκαλος της μόνο καλά λόγια είχε να πει για την άτυχη 8χρονη. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γείτονα που άκουσε το κλάμα του κοριτσιού και είδε τον τραγικό πατέρα να μεταφέρει το παιδί του στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: www.iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ