ΕΛ.ΑΣ: Από το όπλο του 54χρονου προήλθε ο τραυματισμός της 8χρονης

ΕΛ.ΑΣ: Από το όπλο του 54χρονου προήλθε ο τραυματισμός της 8χρονης

Ταυτοποίηση του όπλου από το οποίο τραυματίστηκε το ανήλικο κορίτσι

Εξιχνιάστηκε ο σοβαρός τραυματισμός της 8χρονης στη Θήβα μετά και τα αποτελέσματα της βαλλιστική εργαστηριακής εξέτασης που πραγματοποιήθηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ διενεργήθηκαν πληθώρα προσαγωγών, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν εξειδικευμένες αυτοψίες και βλητικές εξετάσεις, καθώς και νομότυπες κατ’ οίκον έρευνες, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί και να συλληφθεί 54χρονος, με τις κατηγορίες της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και της παράβασης νομοθεσίας περί όπλων.

Από τους αστυνομικούς βρέθηκε και κατασχέθηκε σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο της οικίας του, σε περιοχή της Αττικής, επιμελώς κρυμμένο κάτω από βάση δεξαμενής πετρελαίου, ένα περίστροφο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε κατείχε παράνομα.

Από την βαλλιστική εργαστηριακή εξέταση που πραγματοποιήθηκε, στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διαπιστώθηκε ότι το ανωτέρω περίστροφο, είναι το πυροβόλο όπλο του οποίου η βολίδα τραυμάτισε το ανήλικο κορίτσι, στο κεφάλι.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν από οικία που διατηρεί σε περιοχή της Βοιωτίας, τέσσερις κάλυκες περιστρόφου καθώς και δύο κυνηγετικά όπλα.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ