Εξάρχεια: Χειροπέδες σε τρεις Αλβανούς – Κατασχέθηκαν 155 κιλά χασίς

Εξάρχεια: Χειροπέδες σε τρεις Αλβανούς – Κατασχέθηκαν 155 κιλά χασίς

Έφοδος σε δύο διαμερίσματα στα Εξάρχεια - Βρέθηκαν και 10.000 ευρώ σε μετρητά - Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις συλλήψεις Αλβανών, ενώ προσήχθησαν ο πατέρας του ενός και η μητέρα του.

Μία από τις μεγαλύτερες αλβανικές συμμορίες που έριχνε χασίς στις πιάτσες της Αθήνας και είχε στρατηγείο τα Εξάρχεια εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της ΟΠΚΕ μετά την έφοδο που πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης σε διαμερίσματα στην περιοχή.

Από την επιχείρηση στην καβάντζα της οδού Σπύρου Τρικούπη βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερα από 155 κιλά κάνναβη κι ένα αυτοκίνητο, ενώ σε άλλο διαμέρισμα που διέμεναν οι διακινητές σε κάθετο δρόμο της Χαριλάου Τρικούπη, βρέθηκαν 10.000 σε μετρητά.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις συλλήψεις Αλβανών, 25, 24 και 30 ετών, ενώ προσήχθησαν και ο πατέρας του ενός Αλβανού και η μητέρα του.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ εδώ και καιρό παρακολουθούσαν την ομάδα και αποφάσισαν ότι σήμερα ήταν η κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσουν την έφοδο.

Χρειάστηκε η συνδρομή της ΕΚΑΜ για το μεγάλο ντου στο διαμέρισμα της Σπύρου Τρικούπη, ενώ ο ένας συλληφθείς προσπάθησε να διαφύγει.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 80 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 155 κιλών και 401 γραμμαρίων, 11.825 ευρώ, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας κι έξι κινητά τηλέφωνα.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Πηγή:protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ