Μειωμένο κατά 50% φέτος το επίδομα θέρμανσης

Μειωμένο κατά 50% φέτος το επίδομα θέρμανσης

Μειωμένο κατά 50% θα είναι συνολικά το ποσό που θα διατεθεί φέτος για το επίδομα θέρμανσης, στα 50 εκατ. ευρώ από 108 εκατ. ευρώ που διατέθηκαν τον χειμώνα 2016-2017. Η λύση αυτή φαίνεται ότι προκρίνεται ως η πιο πρόσφορη ώστε να μη μειωθεί η επιδότηση ανά λίτρο που φτάνει τα 0,25 ευρώ το λίτρο για […]

Μειωμένο κατά 50% θα είναι συνολικά το ποσό που θα διατεθεί φέτος για το επίδομα θέρμανσης, στα 50 εκατ. ευρώ από 108 εκατ. ευρώ που διατέθηκαν τον χειμώνα 2016-2017.

Η λύση αυτή φαίνεται ότι προκρίνεται ως η πιο πρόσφορη ώστε να μη μειωθεί η επιδότηση ανά λίτρο που φτάνει τα 0,25 ευρώ το λίτρο για οικονομικά ασθενέστερα νοικοκυριά που κατοικούν σε περιοχές με πολλούς μήνες βαρύ χειμώνα. Και αυτό με δεδομένο ότι τα χρήματα του επιδόματος θα ήταν τα μισά, με αποτέλεσμα να μείνουν σχεδόν ακάλυπτοι στις αυξανόμενες τιμές του πετρελαίου θέρμανσης (έχει ξεπεράσει πλέον το 1 ευρώ) οι φτωχότεροι κάτοικοι περιοχών όπως αυτές που περιλαμβάνονται στις ζώνες Α (Νομοί Γρεβενών, Δράμας, Ευρυτανίας, Καστοριάς, Κοζάνης, Σερρών και Φλώρινας) και Β (Νομοί Αρκαδίας, Έβρου, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Λάρισας, Μαγνησίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Τρικάλων και Χαλκιδική) όπου λόγω κλιματολογικών συνθηκών υπάρχει και η μεγαλύτερη ανάγκη του επιδόματος.

 

Κωνσταντίνος Τσακαλίδης/SOOC

Κωνσταντίνος Τσακαλίδης/SOOC

 


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ