Πατέρας Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Θέλω να ακουστούν όλες οι αλήθειες» – Διεκόπη η δίκη των εννέα Κρητικών

Πατέρας Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Θέλω να ακουστούν όλες οι αλήθειες» – Διεκόπη η δίκη των εννέα Κρητικών

Διεκόπη το μεσημέρι της Τρίτης η δίκη των εννέα Κρητικών που εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση Γιακουμάκη

Διεκόπη αργά το μεσημέρι της Τρίτης και θα συνεχιστεί στις 6 Ιουνίου, η δίκη των εννέα Κρητικών στην πολύκροτη υπόθεση Γιακουμάκη, η οποία είχε ξεκινήσει πριν το Πάσχα, με την εξέταση μαρτύρων, των γονιών και των πρώην σπουδαστών στην Γαλακτοκομική Σχολή.

Κατά τη δικαστική διαδικασία της Τρίτης εξετάστηκαν 4 μάρτυρες, όλοι πρώην σπουδαστές στην Γαλακτοκομική Σχολή. Ο πρώην συγκάτοικος του άτυχου Βαγγέλη είπε πως ο 19χρονος ήταν ένα παιδί με πρόγραμμα και σειρά, ενώ διέψευσε όλα όσα λέγονται για χειροδικίες σε βάρος του.

Μία συμφοιτήτρια κατέθεσε πως ποτέ δεν αντελήφθη κάτι κακό σε βάρος του Βαγγέλη, ενώ ένας άλλος συμφοιτητής, είπε: «Είδα δει να τον κυνηγούν στον διάδρομο, να του ρίχνουν κρύο νερό. Άκουσα πως του έριχναν σφαλιάρες και τον έκλειναν στην ντουλάπα». Τραγικές φιγούρες στο ακροατήριο, ήταν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Πολλές φορές ο πατέρας του 19χρονου φοιτητή, ζήτησε να ακουστούν όλες οι αλήθειες για την υπόθεση.

Κατά τις προηγούμενες συνεδριάσεις του Απριλίου ο εισαγγελέας της έδρας, είχε ζητήσει την προσαγωγή δύο πρώην σπουδαστών στην Γαλακτοκομική Σχολή, των οποίων το όνομα εμφανίζεται στις έως τώρα καταθέσεις στο ακροατήριο.

Ο Ανδρέας Γιακουμάκης, πατέρας του θύματος, είχε ζητήσει από την έδρα να εξεταστούν ως μάρτυρες, ένα συγγενικό του πρόσωπο, ο θείος του Βαγγέλη, Γιώργος Βιβιαδάκης, αλλά και ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος, που ενεπλάκη στην υπόθεση, αίτημα που έγινε δεκτό.

Κατά την εξέταση του ιδιωτικού ερευνητή, δημιουργήθηκε ένταση στο Δικαστήριο, με αφορμή ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης. Η Μαρία Φρονιμάκη, μητέρα του Βαγγέλη, είχε ξεσπάσει σε λυγμούς και υποβασταζόμενη βγήκε από την αίθουσα. «Βαγγέλη μου που είσαι παιδί μου. Διαπραγματεύονται την απώλεια σου. Που είσαι να μας τα πεις.. Εγώ έχασα το παιδί μου, ένα κεράκι μου έμεινε…» , ήταν ο σπαραγμός της μάνας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Εkriti

Πηγή: www.lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ