Ρ. Δούρου στο One Channel: «Η Περιφέρεια δεν σβήνει φωτιές – Δεν έχω ευθύνη για το Μάτι»

Ρ. Δούρου στο One Channel: «Η Περιφέρεια δεν σβήνει φωτιές – Δεν έχω ευθύνη για το Μάτι»

Η κ. Δούρου ισχυρίστηκε πως η Περιφέρεια δεν σβήνει φωτιές. Όπως είπε, «κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς η κατάσβεση και η απομάκρυνση των πολιτών είναι ευθύνη του Πυροσβεστικού σώματος.

Αποποιήθηκε κάθε ευθύνης της για την τραγωδία στο Μάτι η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή One Talk των Δημήτρη Μανιάτη και Αθηναϊδος Νέγκα.

Η κ. Δούρου ισχυρίστηκε πως η Περιφέρεια δεν σβήνει φωτιές. Όπως είπε, «κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς η κατάσβεση και η απομάκρυνση των πολιτών είναι ευθύνη του Πυροσβεστικού σώματος, καθώς και η απομάκρυνση των πολιτών», ενώ συμπλήρωσε πως «αν πιάσει φωτιά, δεν παίρνεις τηλέφωνο τη Δούρου αλλά την Πυροσβεστική.

Την ίδια ώρα, προσπάθησε να εξισώσει τις τραγωδίες σε Μάτι και Μάνδρα με άλλες φυσικές καταστροφές στην Ελλάδα, για τις οποίες δεν υπήρξαν τέτοιου βαθμού αντιδράσεις, ενώ σημείωσε πως δεν σκέφτηκε να παραιτηθεί. Η κ. Δούρου έκανε λόγο για ακόμη μια φορά για ακραία φαινόμενα κλιματικής αλλαγής, σημειώνοντας πως επέλεξε τον απόλυτο σεβασμό απέναντι στα θύματα και τις οικογένειές τους και δεν βγήκε να ωρύεται. «Ημουν εκεί και επέλεξα να σεβασμό και όχι να βγω και να ωρύομαι σαν τον Αδωνι» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, πρόσθεσε πως «δεν έχει πρόβλημα να παριστάνει την πολιτική ιφιγένεια, αν κάποιοι το θέλουν».

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ