Ο Β. Μαρινάκης βραβεύτηκε από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς (pics, vid)

Ο Β. Μαρινάκης βραβεύτηκε από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς (pics, vid)

Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς διοργάνωσε μεγάλη συναυλία κατά της φτώχειας, στην οποία τιμήθηκε για την προσφορά του ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έλαβε το απόγευμα της Δευτέρας (13/05) μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιά.

Ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρόλευκων έδωσε το παρών στη συναυλία που διοργανώθηκε κατά της φτώχειας και στο περιθώριο αυτής της εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο Βεάκειο Θέατρο βραβεύτηκε για την αδιάκοπη προσφορά του και εν γένει το σπουδαίο φιλανθρωπικό του έργο.

Κατά τη βράβευσή του από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα είναι στο πλευρό του για όσο είναι υγιής και σε θέση να βοηθάει. Όπως και στο πλάι του Δήμου Πειραιά, στην πόλη που έχει μεγαλώσει και λατρεύει.

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποδεικνύουν καθημερινά, 365 μέρες τον χρόνο με πράξεις πως είναι δίπλα στους συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη! Ο ηγέτης των Πειραιωτών προσφέρει εδώ και χρόνια τα μέγιστα στην Ιερά Μητρόπολη της πόλης που εδρεύει ο Ολυμπιακός και μάλιστα τις ημέρες του Πάσχα περισσότερα από 7.500 δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τέθηκαν προς διάθεση σε συνανθρώπους μας οι οποίοι προσπαθούν με αξιοπρέπεια να επιβιώσουν κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς αναγνωρίζοντας τα όσα έχει προσφέρει ο ηγέτης του Ολυμπιακού, στον απόηχο της σημερινής (13/5) μεγάλης συναυλίας κατά της φτώχειας που έλαβε χώρα στο Βεάκειο Θέατρο, βράβευσε τον κ. Μαρινάκη για το μεγάλο φιλανθρωπικό του έργο. Επίσης, βραβεύτηκε η κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ.

Κατά τη βράβευσή του από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ, ο κ. Μαρινάκης τόνισε: 

«Σεβασμιότατε, θα ήθελα με τη σειρά μου να σας ευχαριστήσω για αυτό το μετάλλιο, για αυτήν την πολύ σημαντική διάκριση. Θα ήθελα να σας υποσχεθώ για άλλη μια φορά, και η ιστορία έχει δείξει ότι τις υποσχέσεις μας τις τηρούμε, ότι θα είμαι στο πλευρό σας όσο καιρό έχουμε την υγεία μας, τη δύναμη και τη δυνατότητα να κάνουμε πράξη αυτά που ονειρεύεστε για την Μητρόπολη Πειραιά και για τη βοήθεια που προσφέρετε στα ασθενέστερα στρώματα και σε όλους τους Πειραιώτες.

Το ίδιο συμβαίνει και για τον Δήμο Πειραιά, γιατί ο Πειραιάς είναι η πόλη που λατρεύουμε, έχουμε μεγαλώσει και μας ευχαριστεί ιδιαίτερα να είμαστε δίπλα στον Δήμο, καθώς επίσης και στην κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Να είστε σίγουρη ότι και τα χρόνια που έρχονται θα είμαστε δίπλα σας, στο λειτούργημα του «Ελπίδα» και για μια άλλη φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για αυτήν την πολύ ωραία βραδιά. Να είστε καλά και ό,τι καλύτερο σας εύχομαι».


https://www.youtube.com/watch?v=xo6LQS9z4O0#action=share

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ