Νέος πρόεδρος της ΕΝΕΔ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Νέος πρόεδρος της ΕΝΕΔ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Στον προεδρικό θώκο της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου βρίσκεται από την Δευτέρα (13/5) ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Νέος πρόεδρος της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ) είναι από την Δευτέρα (13/5) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η ΕΝΕΔ προχώρησε σε εκλογές νέου ΔΣ στις αρχές της εβδομάδας, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να αναλαμβάνει την προεδρία.

«Η ΕΝΕΔ οφείλει να είναι ισχυρός συνομιλητής σε όλες τις συζητήσεις και αποφάσεις που αφορούν τον χώρο των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης. Βασικός μας στόχος είναι η ακόμα πιο μεγάλη συσπείρωση των εκδοτικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο και η ακόμα πιο δυναμική παρουσία στα κέντρα αποφάσεων.

Η διαφάνεια στο μοίρασμα της διαφημιστικής δαπάνης αλλά και η κλοπή περιεχομένου βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της ΕΝΕΔ.

Με την εμπειρία αλλά και τις γνώσεις του ΔΣ και των υπολοίπων μελών της ΕΝΕΔ και μέσα από ειλικρινή διάλογο με την Πολιτεία προσβλέπουμε στην δημιουργία ενός σωστού πλαισίου λειτουργίας για τα Διαδικτυακά Μέσα Ενημέρωσης με αναπτυξιακές προοπτικές για το μέλλον του κλάδου, των χιλιάδων εργαζόμενων που απασχολούνται σε αυτόν και της δημοσιογραφίας γενικότερα» ήταν τα λόγια του νέου προέδρου της ΕΝΕΔ.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, τη θέση του αντιπροέδρου ανέλαβε ο Δημήτρης Ηλιόπουλος (ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ) και εκείνη του Γραμματέα ο Βασίλης Τζανακάκης (OPEN TV).

Αντίστοιχα, ταμίας εκλέχθηκε ο Βασίλης Παπαχριστοδούλου (24MEDIA), ενώ μέλος ο Στέλιος Μιχαλόπουλος  (CAPITAL.GR).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ